Sukellus Jouluun…

Rentouttavia joulunpyhiä kaikille!

Tänä vuonna joulumieli on antanut odottaa itseään. Tuntuu kuitenkin, että nyt se alkaa vähitellen saavuttaa tämänkin kodin. Tämä on ensimmäinen vuosi koskaan, kun meille ei tule kotiin lainkaan joulukuusta… Mulla on ollut siihen ajatukseen totuttelemista, mun mielestä joulu ei voi tulla täysillä, ellei ole aitoa – ja ehdottomasti aitoa! – joulukuusta. Nyt kuitenkin myönnyin järkisyiden ja käytännön edessä. Olemme nimittäin lähdössä huomenna siskon perheen mökille ja olemme siellä melkein koko viikon. Kuusi ehtisi kuivua ja karista täysin sinä aikana. Mennään nyt sitten tänä vuonna näin. Samasta syystä en ole hankkinut kotiin myöskään joulukukkia, ne ostan vasta, kun palaamme kotiin. Joten kynttilöiden, joululaulujen ja piparin tuoksun avulla on nyt yritetty päästä kiinni joulutunnelmaan. Onneksi tiedän, että mökillä odottaa 4m korkea aito luonnonkuusi, jännityksestä touhukkaat lapset, taivaallinen ruoka ja ihana luonto mökin ympärillä. Siellä se täydellinen joulumieli muakin odottaa!

Meidän perhe ei ole tainnut vielä minään vuonna viettää joulua vain oman perheen kesken. Kerran taisi olla joulu, että ”vain” mun vanhemmat olivat meillä, mutta muuten on kokoonnuttu aina isommalla porukalla; mukana isovanhempia ja sisaruksia perheineen ja puolisoineen.

Joka joulu tehdään myös perinteinen tonttukierros kuopuksen kummien luokse <3 Suunnittelimme kuopuksen kanssa heille tänä jouluna yhdessä miniatyyriasetelman. Ostin pyöreän, kirkaslasisen maljakon, jonka sisälle laitoin hienoa sokeria, tonttuhahmon, led-valoilla varustetun kuusen ja tontulle tulitikuista tehdyn pulkan, jossa oli marmeladikarkkeja lahjapaketteina.

Nyt me aletaan pakkailla reissutavaroita kasaan ja heittäydytään vastaanottamaan joulua! Blogi luultavasti on tauolla joulunpyhät, koska läppäri ei lähde mukaan, mutta Instan puolelle saatan jotain päivittää pyhienkin aikana. Tule sinne kurkkimaan (@viidentahdenaikaa_blogi).

Ihanaa Joulua kaikille, rentouttavaa ja rauhallista! Palataan asiaan joulun jälkeen 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *