Sunnuntaihemmottelua

Sunnuntai-iltaisin teen usein kasvohoitoja, rentoutuksia ja jalkahoitoja. Sunnuntaipäivä on jotenkin vuosien varrella automaattisesti muodostunut hemmottelupäiväksi, ei siihen muistaakseni mitään erityistä suunnitelmaa ole koskaan ollut… Viikko on takana ja uusi edessä, joten silloin on ihanaa tehdä eräänlainen ulkoinen puhdistautumisriitti!

Aika hyvä setti rentoutukselle on piikkimatolla makoilu, jonka jälkeen saunaan pitkän kaavan mukaan. Kun sen jälkeen mikroneulailee lämmenneet kasvot ja levittää neulailun jälkeen kasvoille kosteuttavan kangasnaamion, tulee aivan ihanan hehkuva iho! Usein vielä liottelen jalkoja vadissa, jossa on lämmintä vettä ja rentouttavaa kylpysuolaa. Mulla ei ole mitään suurempia iho-ongelmia, aniharvoin finnejä tms., joten valitsen usein ihan perusiholle soveltuvat tuotteet. Noita kangasnaamioita on toki vaikka millaisia! Tytöt joskus nauroivat mulle, kun olin melkein yhtä tohkeissani naamiohyllyllä kuin he karkkilaarien äärellä 😀

(tuotteet ovat kaikki aidosti omia suosikkejani <3, ei sisällä kaupallista yhteistyötä)

Aika totaalinen rentoutussetti, ja illalla nukuttaa takuuvarmasti 😉

Onko muilla jotain tiettyjä hemmotteluhoitopäiviä viikossa? Tai jotain tiettyjä hoitorutiineja, joita teette säännöllisesti? Mulle saa myös oikein mielellään suositella erilaisia hemmottelutuotteita, joita olette hyväksi kokeneet. Erityisesti kokovartalovoiteista olisi kiva saada vinkkejä!

Taistellaan lähestyvää pimeää kautta vastaan hemmotteluilla, kynttilöillä, tunnelmavaloilla… Syksyssä on niin paljon tunnelmaa, vaikka luonnonvalon aika onkin valtavan lyhyt jo näin lokakuussa… Mukavaa alkavaa viikkoa ihan juuri Sinulle siellä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *