#im4ron

kuva.JPG

Mun blogin pitäisi olla ilon ja vastuullisen alkoholin nauttimisen pesä ja jo hetken ajattelin, että edellinen avautumiseni alkoholilainsäädännöstä on ihan riittävästi vihaa. No, sitten tuli #VISKI ja Ronin kuva kiellettiin Ron de Jeremy –pullosta.

Tänä aamuna FB on ollut yhden jos toisen valitusta siitä, miten suomalaiset heräävät keskustelemaan vain, kun alkoholiasioissa tulee tiukennuksia. Ketään ei muka kiinnosta laskenut luottoluokitus tai lasten oikeudet. PLIIS, totta kai kiinnostaa, jos voisin saada jommankumman, Suomen valtiontalouden kuntoon tai viinit maitokauppoihin, valitsisin heti valtiontalouden, no question about it. Mutta miten voidaan olettaa, että jos meitä holhotaan niin paljon, että kalapuikkoviiksisen, keskivartalolihavan miehen kuva sensuroidaan rommipullosta (eikä esim seksikkäiden Scandinavian Hunksien kuvaa kuohuviinipullosta), että kansalaisilla olisi mitään mahdollisuutta oikeasti osallistua keskusteluun isoista asioista, kuten lasten hyväksikäyttötuomioiden korottamiseen tai leikkauksiin? Tahdon2013 –aloitteen etenemisestä eduskunnassa en edes jaksa mainita, koko asian ajattelu tekee vain surulliseksi.

Jos kansalaisia ei kohdeltaisi kuin päiväkoti-ikäisiä, ihmisillä voisi olla edes jotain uskoa omiin vaikutusmahdollisuuksiinsa.

Joten, stoppi holhoukselle.  Suurena Ron de Jeremyn ystävänä (yhtään Ron Jeremyn leffaa en ole muuten katsonut) tilasin reilun 100 kpl Ronin kasvoilla varustettuja tarroja, joita voi liimata vaikka bisse-, viina- tai viinipulloon. Maitotölkkiinkin, mutta siihen ei liity mitään laitonta, sitä nimittäin saa mainostaa suorituskyvyn nousulla ja sosiaalisella sekä seksuaalisella menestyksellä.

Toivoisin, että jeesaisitte mua levittämään Ronia maailmalle. Sun ei tarvitse tehdä muuta, kuin lähettää nimi ja osoite mailiin viinilla@gmail.com, lähetän sulle kolme tarraa, yhden itsellesi ja kaksi kavereillesi ja luvata postata kuva Ronin kasvoilla tarroitetusta alkoholipullosta Facebookiin, Instagramiin tai Twitteriin hashtagilla #im4ron.

Tarroja riittää 33 ekalle, ja jos tarroja ei riitä, voit osoittaa mieltäsi holhousta vastaan esmes kalapuikkoselfiellä ja samaisella häsärillä.

EDIT 16.10.2014: Tarrat loppu!

1901363_10152850002050439_2382755387792721876_n.jpg

Toivottavasti voitte auttaa!

Kommentit (6)
 1. Saisko noita kuvia naamareina? Ja leffan kansina =D .
  ”V niin kuin Viski”
  Rononymous aktivistit!!

  1. 😀  No siinä vois olla ihan hyvä Halloween-asu?

 2. mainio idea! Toivottavasti tarroja riittää mullekin 🙂

  Mulla on muuten alkuperäinen kuvallinen Ron de Jeremy -pullo. Tuleekohan siitä keräilyharvinaisuus?

  1. Ei tule, Ron de Jeremy -rommia ei myydä Suomessa kuluttajille nytkään, eli käytännössä lähes kaikki Suomessa ns. laillisia reittejä (täytenä) hankitut yksityisomisteiset pullot ovat muutenkin ulkomailta tuotuja tai tilattuja. Tämä etikettijupakka koskee ainoastaan Suomessa (käytännössä siis ainoastaan anniskeluluvallisille) myytyjä pulloja joten esim. brittiläisistä tai saksalaisista verkkokaupoista saa tilattua jatkossakin naamapulloja. 🙂

   1. Jep, onneksi ei tule! Mutta siis Alkosta saa tilattua Ron de Jeremyä erikoistilauksena, mikä sit tietty maksaa hunajaa… eli matkoilta vaan putelit haltuun!

    1. no se oli vähän niinku vitsi koko ajatus :D. Eikä ko. rommi nyt niin erikoista ole, että sitä kannattaisi tilata Alkosta millään superkalliilla hinnalla…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *