Ne on täällä taas - etuhiukset

VILHELMIINA H.

Vannoin itselleni yli kymmenen vuotta sitten etten enää koskaan leikkauta otsatukkaa. Miten kävikään?

Kaipasin pientä muutosta hiuslookiini, joten tadaa, otsatukka. Ylipitkä, helppo saada sivuille tarvittaessa, ja näyttää varsin kivalta kun laitat hiukset ponnarille.

Verhot ilmestyivät kasvoilleni, kuten muotimaailmassa tätä otsatukkaa nimitetään - siis verhoiksi. Ja niin kivat verhot onkin.

Bangs like the 1970's. Never say never.

 

xx Vilhelmiina

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Sun otsis on ihana <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

​Kiiiiiiitos <3<3

Essi's

Wau, ihana! Ja pakko sanoa, että sulla on todella terveen ja kuulaan näköinen iho! Oikeen pistää silmään hyvällä tavalla :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

​Kiitos todella paljon, ihan punastun! :)

​Aina ei ole ollut näin, ja nyt kesän aikana huomasin kuinka ihoni on muuttunut paremmaksi entisestään. Ehkä johtuu ruokavaliosta, ehkä meren äärellä vietetystä aurinkoisesta kesästä.

Syön puhtaasti ja kasvispainotteisesti, mutta rennosti. En todellakaan kiellä itseltäni mitään. Kuitenkin huomaan että jos olen syönyt paljon vehnää sisältäviä tuotteita, se näkyy kasvoillani. Ja etenkin sokeri, muutaman päivän herkuttelu kostautuu pieninä näppyinä. :-D Mutta se on pientä se - se on vaan elämää. Vedenjuonti on tärkeää, sitä juon ainakin litran päivässä, enemmän jos olen kahvitellut enemmän.

Kesän aikana en ole meikannut kuin pari kertaa, minkä huomaa että ihoni on saanut hengittää ja puhdistua oikein kunnolla. Puhdistan kasvoni konjac-sienellä ja mutasaippualla vuorotellen, miltä aina tuntuu. Puhdistamisen jälkeen manteliöljyä tai apteekin a-vitamiinivoidetta. Hyvin yksinkertaiset puhdistusmenetelmät sopivat ainakin omalle iholleni. Eivät rasita liikaa herkkää ihoani. :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

ja vielä piti mainita, että sinkkitabletit päivittäin syötynä on saanut ihoni paremmaksi ja hiuksetkin vahvistumaan. Suosittelen! Muut vitamiinit myös tärkeitä - ravinnosta ja tableteista saatuna. :)

Essi's

Hei kiitos vinkeistä!! Tuo a-vitamiini voide onkin uusi tuttavuus.. Täytyykin perehtyä siihen! Ihanaa päivää <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kiitos samoin, superia viikonloppua sulle! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi noi on niiiin kivat! :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

​Kiitos! <3

PilviCloud
Pilvi Daily

Ihana! Sopii sulle tosi hyvin :) 

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kiitos kaunis <3!

sanninokikuru
Sanni Nokikuru

ihana uusi tukka!! :) sopii niin hyvin.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Vitsit, kääks, kiitos söpö!!<3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.