Ladataan...
VILHELMIINA H.

Katsoin juuri yhden Vain elämää -jakson lisää. Se on yksi sellainen ohjelma, jota seuraan aina niin tiiviisti kuin vaan voi.

Oli Petran päivä(t). Petra on siis tunnettu Tiktak -yhtyeestä, sieltä jostain 2000-luvun alkupuolilta. Itse olin silloin ala-asteella kun Tiktak oli erittäin suosittu nuorten keskuudessa, ja bändi oli yksi minunkin eniten kuunnelluista. Heidän kappaleita kuunnellessa tuli vuodatettua hassu kyllä muutamia pienen teini-tytön kyyneliä, mutta myös pompittua riehakkaasti etenkin Heilutaan -kappaleen tahtiin.

Kyseisessä ohjelmaformaatissa on mukana myös Samu Haber, joka on siis Sunrise Avenuen keulahahmo. Ja häntä (salaa) rakastan, koska hänen ääni, olemus, kaikki. Kukaan ei ole täydellinen - mutta hän on. No, ennen kuin menee liiallisuuksiin; Samu Haber mukanaan bändinsä muut pojat esittivät torstain jaksossa Tiktakin kappaleen Satuprinsessa - hyvinkin ​pelkistettynä, ja juuri siksi se koskettikin. Kosketti jopa enemmän kuin alkuperäinen versio. Ja hassua, ennustin aiemmin että juuri Samu tulee esittämään tuon Tiktakin kappaleen Petran päivänä - ja niin teki. Omaan ennustajan lahjat, kuinka pelottavaa.

Satuprinsessa - kyseinen kappale on tärkeä minulle ja nostattaa aina ihanat muistot ala-asteelta. Meillä oli tyttöbändi aina nelosluokalta ylä-asteelle, ja soitimme tätä kappaletta niin jokapäiväisissä välituntiharjoituksissa, koulun konserteissa ja juhlissa, sekä otimme osaa sillä bändikisaankin. ​Se, kuinka pieni olinkaan, mutta kuinka tunsin itseni isoksi. Ja se, kuinka onnellinen olinkaan soittaessani rumpuja ja laulaessa taustalaulua, mutta kuinka outoa olisi jos nyt soittaisin jossain bändissä. Muistan ikuisesti kuinka saimme kehuja ja taputuksia, etenkin 6.vuosiluokan kevätjuhlassa kun soitimme ''viimeistä kertaa'' siinä koulussa, niille opettajille ja oppilaille, kunnes oli aika siirtyä ylä-asteelle ja aloittaa ne ah' niin ihanat teinivuodet. Ja tietenkin, meidän tiivis tyttöbändi erkani, tuli uusi koulu, uudet ystävät ja kuviot. ​Tuli elämä.

Silti, ​Satuprinsessa jatkaa elämistään. Ihana, että Samu Haber herätti kyseisen kappaleen taas henkiin. Pääset kuuntelemaan sen tästä.

 

Pian unohdat sinäkin, toisen kanssa nää tiet kuljet ja me hymyillään kun kohdataan.

Kaivata saa, katsoa saa,
vaikka ei enää me tunnetakaan.

// Some praises for Samu Haber 'cause he awakened that one song I love and cherish back to life.  

xx Vilhelmiina

Ladataan...
VILHELMIINA H.

Hey.

En tiedä mikä tämän tarkoitus nyt sitten on. Ehkä tulin vain päivittelemään kuulumisiani - että täällä vielä ollaan, elossa, keväästä vaan niin innostuneena, että tänne en ole ''ehtinyt'' kovin kirjoitella. Nyt ei vain ole ollut aihetta, tai ehkä niinkään intoa kirjoitella, ainakaan mitään turhaa. Tai oikeastaan, mikään ei ole turhaa, mutta silti. ​Pääni on vaan lyönyt tyhjää.

Kuvat on satunnaisia seikkailukuvia meidän Etelä-naapurista, Tallinnasta. Viimeinen kuva auringonlaskusta ehkä se ihanin. Ehkä kohta taas pääsen seikkailemaan, oppimaan ja kokemaan uutta. Sitä todella toivon.

Vappuna suuntaan kohti Suomen Lappia, sen jälkeen luultavasti kesätöihin ulkomaille. Syksyllä haluaisin päästä opiskelemaan, ja myös matkata Kreetalle tapaamaan entistä työkaveriani tai ihan muutenkin vain, koska ikävä. Lupaan kirjoitella tänne kuulumisia edelleen kuvien kera, missä sitten ikinä menenkin. Ja nyt vihdoin voi puhelinlangatkin laulaa - ah. Nyt nautitaan loppukeväästä, ilman sen suurempaa stressiä mistään, eikö?

 

​// Still here. Yay it's summer soon. Next I'm traveling to finnish Lapland, and after that don't know what's happening. But I'll keep you updated.

 

​xx Vilhelmiina

Ladataan...
VILHELMIINA H.

Olin Turussa. Ja Turku hetken minussa.

Minulla oli suunnitelmissa tämän huhtikuun aikana matkata johonkin Keski-Euroopan kaupunkiin, mutta valitsinkin Turun, jota myös Suomen Pariisiksi kutsutaan. No miksi? Siksi, että säästin ehkä myös rahaa, mutta tajusin kuinka paljon Suomestakin löytyy kauniita kaupunkeja joihin kannattaa ensiksi tutustua syvemmin, jos matkailu-alalla aikoo menestyä. Ja myös siksi, etten kumma kyllä ole tutustunut Turkuun, Suomen entiseen pääkaupunkiin ja vanhimpaan sellaiseen, vain käynyt tai oikeastaan vaan mennyt ohitse. Uudet kaupungit kiinnostaa minua aina - oli ne sitten ulkomailla tai kotimaassa. Tällä kertaa kotimaassa. Turkuun voit tutustua lisää täällä.

 Kyllä se matkailu avartaa myös täällä Suomen rajojen sisäpuolellakin. Ja katsokaa nyt - kyllä Suomikin osaa olla kaunis ja kiehtova. Kaunis se on myös silloin vaikka aurinko ei paistaisikaan siniseltä taivaalta.

Ja hei; Varför Paris, vi har ju Åbo.

Seuraavaksi otan suunnaksi nykyisen pääkaupunkimme - Helsingin. Mutta en sen kaupungin takia, vaan rakkaiden siellä asuvien ihmisten. Sitä ennen kuitenkin vähän mämmiä, tummaa suklaata ja viiniä. Puss!

 

​// Earlier I was planning to travel somewhere abroad on April, but I choosed otherwise, I choosed Turku. Turku is former capital of Finland, and the oldest one. Everyone says that it's Finlands own Paris - maybe that's why 'cause it's full of beautiful old buildings and that Aurajoki river which pass along the town looks like Seine in Paris. You can explore some information about Turku more over here. 

​Everyone says that ''Why Paris, 'cause we have Turku''. Yes, that's true. But hey, enjoy this easter(holiday) and eat lots of chocolate and drink some wine. I know I'm going to do so.

 

​xx Vilhelmiina

Pages