Miesflunssaa liikkeellä

Hyvää Huomenta, Ystävät!

Terveisiä sairastuvalta. Olo on kuin jyrän alle jäänyt ja näyttää siltä, että koko viikon meillä oleillut miesflunssa on saavuttanut minutkin. No, tietenkäänhän siihen ei kuulu samanlaista All Inclusive-palvelua, mutta edullisemmallakin peruspaketilla pääsee mukaan.

Pienin sen aloitti ja jo alkuviikosta päästiin tutustumaan ambulanssin toimintaankin. No, sen kummempaa hätää ei ollut ja saatiin ihana kirahvi muistoksi. Nimeksi sille tuli Polle. Sama nimi kuin keppihevosella.

Perheen emännällä pysyi sitkeästi ns. Pää pinnalla, vaikka muuten vuorotellen Poikasen kanssa hypättiin terveydenhuoltopalveluita kuluttamassa. Molemmille saatiin lääkitys kuntoon ja jonkinlainen diagnoosi.

Perheen isä vietti harvinaisen päivän perjantaina. Hän joka ei juuri petiä kuluta makaamalla, käytännössä nukkui koko perjantain. Luojan kiitos emme lähteneet odotetulle reissulle, vaikka vielä torstai-iltana uumoiltiin, painetaanko nappia VR:n sivuilla ja näpästään junamatka meille. Ei näpätty.

Minä vedin Sinkkiä ja hunajaa kaksin käsin. Mutta, niin vaan alkoi kurkkua kutittamaan lauantaina.

Loppuviikosta minusta näytti, että miesflunssa oli iskenyt meidän miespuoliseen kissalapseenkin, sen verran näytti uni maistuvan sohvalta ja petiltä toiselle vaihdellen.

Että, hyvin on neljän seinän sisällä oltu. Tosin lauantaina väki tervehtyi sen verran, että kävimme ostamassa Poikaselle hänen kauan haaveileman koukkuauton. Rahaa on tienattu ahkeraan kotitöillä ja välillä laskettu, paljonko vielä puuttuu. Tärkeitä asioita. Säästäminen ja omat ostot.

Äitienpäivä koitti viimein. Minut yllätettiin iloisesti jo lauantai-iltana. Omatekoinen kortti, Muumimamma-laudeliina, romanttinen saunahunaja ja kaunis ruusu ❤️

Kaikki niin ihania ja tarpeellisia. Meillä on tapana ostaa toisillemme tarpeellisia tavaroita, mikä tietenkin oman maun mukaan voi sisältää hieman luksustakin.

Toivoin meille uusia pussilakanoita, mitä ei nyt nopealla etsinnällä Kärkkäiseltä löytynyt (mieluisia siis).

Parina jouluna olen saanut paistinpannun, kattilan ja karvalakin🙈🤣 Kaikkia olen toivonut ja kaikki ovat olleet käytössä.

Viimeinen kuva tästä hetkestä.

Kaikki on ihanasti rempallaan. Monesta asiasta on menty aidan matalasta päästä ja ruokaa on syöty välillä retkieväinä olohuoneessa.

Mutta, tässä kirjoittaessahan taisi ihan olokin koheta. Ja hei, Aurinko paistaa! Sitä on odotettu!!

Toivottavasti sinulla on ollut pirteämpi viikko ja olet pysynyt terveenä.

Kuullaan! ❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *