Eteisen muodonmuutos

Kaupallinen yhteistyö: Doorie Oy

*sisältää alekoodin*

Meidän eteisessä sijaitsee pitkä käytävä, joka johtaa poikien makuuhuoneisiin. Tämä käytävä kaipasi mielestäni jotain sisustuksellista elementtiä, koska tila tuntuu muuten kovin tyhjältä. Minulla syntyi oikeastaan heti jo pelkät pohjakuvat nähtyäni ajatus siitä, mitä se ’jotain’ voisi olla. Kurkataan vielä miltä eteisaula näytti ennen muutosta. Kuten edellä totesin, pitkä käytävä todella kaipasi jotain siihen sopivaa.

Meiltä löytyy ennestään vanhasta kodista mukana kulkenut Ikean Bestå kokonaisuus parvelta sekä aivan uusi Metod rungosta koottu tv-taso olohuoneesta. Joten halusin monistaa tätä entuudestaan hyväksi havaittua ratkaisua tuunata ikealaista myös eteisen puolelle. Niinpä päädyimme eteisen suhteen tuttuun Bestå kokonaisuuteen. Bestå on varsin edullinen ja helposti muokattava sarja ja sopivilla tuotteilla Bestån saa tuunattua täysin omannäköiseksi.

Hakusanalla ’Ikea Hack’ Pinterestistä löytyy toinen toistaan hauskempia ideoita Ikea kalusteiden tuunaukseen. Tuunauksiin on myös huomattavasti helpompi ja valmis vaihtoehto ja se on kotimainen Doorie. Doorie tekee sekä ovia että peitelevyjä Ikean runkoihin. Voit tuunata Pax vaatekaapit, Bestå ja senkit. Jopa Ikean Metod keittiörunkoihin on saatavilla Doorien ovia ja peitelevyjä. Valmiin lopputuloksen voi viimeistellä persoonalliseksi erilaisilla jaloilla, nupeilla ja mieluisalla tasolla. Vaihtoehtoja on runsaasti tarjolla sekä väreissä valittavissa upeat ajattomat sävyt. Lisäksi Doorielta on mahdollista tilata esimerkiksi mittatilauksena pöytälevy tai kivitaso.

Doorie on tosiaan kotimainen toimija ja laadukkaat kestävät tuotteet valmistetaan Suomessa. Näin tuotteiden hiilijalanjälki on saatu pienennettyä, kun osat eivät kulje rahtien kautta ulkomailta. Tämän ajan henkeen sopii tuunauskulttuuri ja se, että voit uudistaa kotia sekä vanhoja kalusteita ilman, että kaikkea tarvitsee vaihtaa tai ostaa uutta. Esimerkiksi pelkästään jo vetimiä vaihtamalla saa ilmettä kivasti uudistettua ihan vaikkapa keittiössä. Dooriekin seuraa toki trendejä, mutta tuotteiden sävyt ja muotoilu on ajatonta.

Doorielta saa tilattua mallipaloja, jotta voi varmistua sopivasta sävystä. Minulla oli alkuun kolme sävy vaihtoehtoa Garden, Grain ja Mud. Kaikki edellä mainitut sävyt ovat todella kauniita ja jahkailin pitkään Cloudin ja Gardenin välillä. Vaikka olisin niin kovasti halunnut uskaltaa tuoda tuota hillittyä vihreää Garden sävyä meidän sisustukseen, niin aikani mallailtuani huomasin lopulta kaipaavani tilaan viileämpää sävyä. Joten päädyin lopulta hyvin varmalta tuntuvaan viileän vaalean harmaaseen Cloud sävyyn. Tammiset ovet sekä pronssinen peili tuovat eteistilaan lämpöä ja takaraivossani kolkutti ohjenuora lämpimän sekä kylmän sävyn sopivasta liitosta.

Bestå kaapistot on kiinnitetty seinään kiinnityskiskon avulla leijuvasti. Emme halunneet oviin erillisiä vetimiä, joten ovissa on Ikean pomppusaranat. Meidän eteisen Bestå kokonaisuus on aika massiivisen pituinen. Vierekkäin on yhteensä neljä 120 cm runkoa eli kokonaisuus on 480 cm levyinen. Sainkin kuulla Doorielta, että tämä meidän kokonaisuus on levein, johon ovat koskaan toimittaneet ovia ja peitelevyjä. Tästä syystä meidän päällyslevy jouduttiin teettämään kahdesta erillisestä osasta ja täysin mittatilauksena.

Kannattaakin aina kysäistä, onnistuuko jokin erikoistoteutus, mikäli valmista ratkaisua ei löydy. Doorie valmistaa myös uutena tuotteena piilokiinnitteisiä seinähyllyjä. Lisäksi haluan vinkata, että Ikean keittiörunkoihin on mahdollista saada Doorien kautta aamiaiskaappimekanismi linkkuovella. Dooriella on myös oma Showroom Helsingin Suutarilassa. Showroomille voit varata myös vierailu tai suunniteluajan.

Dooriella käynnistyy tänään kampanja, joka ehdottomasti kannattaa hyödyntää, jos olet miettinyt vanhan Bestån uudistamista.

Kaikki normaalihintaiset Bestå-ovet ja peitelevyt 20 % alennuksella.
Käytä ostoskorissa koodia  REDOBESTÅ
Tarjous voimassa 19.4. – 25.4.2021

SEURAA!

BLOGIT.FI / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *