Hanavalintoja

Mietin meille alkuun mustia hanoja, mutta ei olla valmiita maksamaan niistä lähes kolminkertaista hintaa verrattuna kromisiin. Pelkään myös, että mustiin kyllästyy lopulta. Mustat hanat ja suihkut tuntuvat nimittäin tällä hetkellä kovin trendikkäiltä ja hyvältä ne näyttävätkin. Kromiset ovat kuitenkin mielestäni ajaton valinta ja siksi mekin niihin päädyimme.

IMG_5504.jpg

Kuvat: @skeppsholmensothebysrealty / tapwell.fi

Tapwellin hanat miellyttävät ulkonäöltään eniten. Meidän ja lasten kylppäreihin tulee oheiset Tapwellin sadesuihkut.

IMG_5760.jpg

Kuvat: tapwell.fi

Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen jompi kumpi yllä olevista hanoista.

IMG_5503.jpg

Kuvat: @tapwell / tapwell.fi

Bideesuihku on mielestäni ehdoton wc:n yhteydessä. Tapwellin kromiset hanat bideellä on meidän valinta wc-tiloihin.

Integroidusta seinäsuihkuista käytiin hieman vääntöä miehen kanssa. Häntä epäilyttää asennustekniikka, kun kaikki ns. ylimääräiset osat jää seinän sisään piiloon. Päästiin kuitenkin kompromissiratkaisuun. Meidän ja lasten suihkutiloihin tulee perinteiset sadesuihkut, joissa termostaatti on pinta-asennuksella. Saunatuvalle saan haaveilemani seinäsuihkut eli seinään upotetut suihkut, jossa termostaatti on piilotettu seinän sisälle omaan koteloon. Hivelee jälleen esteetikon silmää, kun ylimääräiset osat on piilossa katseilta, suihkun yleisilme on selkeämpi, kun esiin jää vain kaikki pakollinen ja siivottavaakin on tällöin vähemmän.

IMG_5484.jpg

Kuva: @hansgrohe

Upotettava seinäsuihku on toki kalliimpi vaihtoehto asentaa kuin perinteinen malli, suihkulaitteiden hinnat liikkuvat jopa 400-2000 € välillä. Tapwellin hanat näissä seinämalleissa on yli meidän budjetin, joten todennäköisimmin meille tulee kuvan Hansgrohen tyyliset suihkusetit.

Hanat ja suihkut kannattaa tietenkin myös kilpailuttaa ja etsiä, mistä ne voisi saada edullisimmin. Usein, kun ostaa useamman tuotteen samasta paikasta, voi saada hyvän pakettialennuksen. Satasten säästöistä voi kertyä ihan mukava potti käyttää johonkin muuhun raksalla. Joko saa tilata!

Seuraavan postauksen aiheena on lattiamateriaalit. Ja tällä viikolla meille on luvattu ne ensimmäiset luonnokset! Palaan niistäkin pian.

Stay tuned!

LUE MYÖS
Liesituulettimen valinta
Aamiaiskaappi
Millaiset lattiat meille tulee?
Ensimmäiset luonnokset pohjasta

SEURAA!

BLOGIT.FI / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (2)
  1. Kokemuksen tuoma vinkki, suihkuunkin kannattaa varata aina sellainen ”ammehanalla” varustettu systeemi. Varsinkin lasten kanssa touhutessa on huomannut sen olevan ehdottomn hyvä ratkaisu. Itsekin suihkussa monesti kostutan saippuan tai sienen hanan alla, ja vasta huuhteluvaiheessa suihkulla. Saunoessa tosi jep jep juttu hana jne.

    1. Kiitos kommentistasi!

      Voi olla, että ns. lasten kylppäriin sellaiseen päädytään. Muuten olen huomannut, etten ainakaan itse allashanaa kaipaa juurikaan käytössä. Varmaankin makuasia tämäkin, joka jakaa mielipiteet 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *