Meillä on rakennuslupa

Aikalailla kaksi kuukautta siinä meni. Rakennuslupahakemus jätettiin sisään elokuun alussa ja lupa heltisi viikko sitten maanantaina. Vantaan rakennusvalvonta arvioi alkuvuodesta käsittelyajaksi 2-5 kk. Olin henkisesti varautunut tuohon viiteen kuukauteen. Nykyisen talomme luvansaannissa kesti nimittäin seitsemän kuukautta.Vantaalla kaksi kuukautta on hyvin normaali käsittelyaika.

Luvan nopeassa käsittelyssä tärkeintä on, että lupapisteeseen on ladattu kaikki vaadittavat asiakirjat sekä nimetty vaaditut suunnittelijat sekä vastaavat. Kolu Arkkitehtien Eemil Luukka hoiti meillä kaikki kuntoon lupapisteeseen. Eemil toimii myös pääsuunnittelijana projektissamme.

Nyt seuraavaksi tehtävälistalla on pitää tontilla aloituskokous ja sen jälkeen ryhtyä maatöihin. Tarkoitus olisi saada maatyöt sekä anturavalu tehtyä ennen lumia ja routaa. Toki maatöitä voisi tehdä ihan sydäntalvellakin, mutta juuri tuon routimisen ja mahdollisen lumen takia se olisi huomattavasti hitaampaa sekä kalliimpaa. Kellarin teko jätetään kevääseen 2020. Meille tulee kellari harkoista ja tätä ei suositella tehtävän talviaikaan.

Projekti starttaa nyt ihan todenteolla käyntiin!
Voi vitsi tätä on odotettu ja fiilis, kuten varmaan arvaatte, on LOISTAVA!!!

Kuvituksena lupakuvat Kolu Arkkitehdit.

LUE MYÖS!
Miten ekologisuus näkyy talossamme?
Talotoimittaja valittu
Lopulliset pohjakuvat
Missä mennään ja saanko luvan?
Kohti talopaketin kilpailutusta
Rakennusluvan hakeminen
Tonttikaupoilla
Toiveet tulevan talon ulkonäöstä
Puutalo, ekotalo, hirsitalo, CLT-talo?

SEURAA!

BLOGIT.FI / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *