Parketin valinta

Kaupallinen yhteistyö: Novafloor Oy

Olemme vihdoin tehneet valinnan meidän parketista. Meille tulee mattalakattu tammiparketti. Meille se oikea parketti löytyi Novafloorin valikoimasta. Kyseessä on Paradorin Trendtime3 Tammi Pure kalanruotoladonnalla.

Tilasin useita erilaisia mallipaloja sekä laminaateista että parketeista kotiin. Lisäksi kävin myymälässä katsomassa vaihtoehtoja. Tammi Pure parketin sävy viehätti kaikkein eniten. Lisäksi parketin tuntu paljaan jalan alla oli miellyttävin. Kävin ennen lopullisen päätöksen tekoa useaan otteeseen Novafloorin miehittämättömässä näyttelytilassa Vantaan Varistossa mallipalat mukanani katsomassa ja vertailemassa vaihtoehtoja. Valikoima on siellä hyvin esillä ja näyttelyssä saa tutustua kaikessa rauhassa tuotteisiin. Vaihtoehtoja on esillä lattiaan asennettuna sekä erillisinä isompina mallipalalevyinä. Variston näyttelytila, jossa itse vierailin, sijaitsee Kauppakeskus Viisarissa ja on avoinna kauppakeskuksen aukiolojen mukaan. Novafloorin sivuilta löydät myös muut näyttelytilat sekä niiden aukioloajat. Henkilökuntaakin on paikalla sovittuina aikoina auttamassa sopivan lattiamateriaalin löytämisessä.

Novafloorilta on siis mahdollista tilata näytteitä kotiin veloituksetta. Yhteen tilaukseen voi aina valita maksimissaan neljä ilmaista näytettä. Näytepalat ovat noin 30 cm kokoisia, joten niistä hahmottaa ihan hyvin materiaalin tunnun sekä ulkonäön. Näytteet toimitetaan kirjelähetyksenä suoraan kotiovelle tai postilaatikkoon. Tämä on mielestäni oiva palvelu rakentajia ajatellen. Saat kotona rauhassa mallailla mallipalaa eri valoissa ja tiloissa. Luonnonvalossa ja eri valaistuksissa kaikki näyttää aina kovin erilaiselta kuin liikkeen keinotekoisessa valaistuksessa. Näytteen voit tilata kaikista parketeista, vinyyleistä, laminaateista, massiivilankuista ja jalkalistoista. Lattian ostaminen näin internetin välityksellä voi tuntua hankalalta ja jopa jännittävältä. Mallipalojen avulla voit kuitenkin testata, mitkä mallit sopivat parhaiten sisustuksesi kanssa.

Novafloorilla on myös ilmainen varastointipalvelu, varasto sijaitsee Vaasassa.  Varastointipalvelu on mielestäni rahanarvoinenetu, joka kannattaa hyödyntää mikäli löydät sopivan parketin ennen kuin sen asentaminen on ajankohtaista. Parketti voidaan siis tilata ennakkoon eikä sitä tarvitse viedä heti työmaalle viemään tilaa rakentamiselta. Mekin hyödynnämme tämän varastointipalvelun. Halusin tilata parketin hyvissä ajoin odottamaan sopivaa toimitusaikaa. Onpahan yksi päätös pois listalta.

Novafloor lupaa varastoida parkettisi ilmaiseksi tarpeen mukaan jopa vuoden ajaksi. Riittää, että laitat maininnan toivomastasi toimituspäivämäärästä tilauslomakkeen ”toimitus aikaisintaan” -kenttään. Jos et tiedä vielä tarkkaa päivämäärää jolloin haluaisit lattian toimituksen saapuvan, riittää että kirjoitat viestikenttään ”toimitusaika ilmoitetaan myöhemmin”.  Kaikki varastoidut tuotteet on luonnollisesti vakuutettu säilytyksen ajan. Varastoitavat erät säilytetään lämpimässä ja ilmastoidussa varastossa.

Mikäli parketille on nopea tarve, niin varastotuotteiden toimitusaika on tavallisesti jopa 1-2 arkipäivää.

 

SEURAA!

BLOGIT.FI / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *