TOP 10 sisustusblogia

Instagramin lisäksi inspiraation lähteenä rakennusprojektissamme toimii erilaiset sisustus- ja lifestyleblogit. Vaikka talo valmistuu, niin sisustus ei ole valmis koskaan! Nämä blogit ovat olleet jo ennen uuden projektimme alkua minulla seurannassa.

IMG_5556.jpgOhessa oma TOP kymppini! Joko seuraat näitä?

U L K O M A I S E T

Coco Lapine Design

http://cocolapinedesign.com/

Belgialainen Sarah pitää inspiroivaa blogia, jossa jakaa sisustukseen liittyvää sisältöä. Intohimoinen myös graafisen suunnittelun saralla.

Design Milk

https://design-milk.com/

Tämä enemmänkin online magazineksi itseään tituleeraava sivusto esittelee päivittäisen annoksen designia. Taidetta, arkkitehtuuria, sisustamista, huonekaluja!

Elisabeth Heier

https://elisabethheier.no/

Hyvin esteettinen, kaikenlaiseen sisustukseen keskittyvä blogi. Elisabeth työskentelee sisustussuunnittelun, muotoilun ja valokuvauksen parissa. Tyyli on puhtaasti skandinaavinen. Blogissa esillä myös Elisabethin omia töitä.

Karin Boo Wiklander

http://karinboowiklander.se/

Ruotsalainen intohimoinen sisustaja. Työskentelee PR-johtajana Wallvisionissa, freelance valokuvaaja & stylisti. Blogin keskiössä hänen kaunis luonnonläheinen koti, joka sijaitsee Lerumissa lähellä Göteborgia. Blogissa seurataan myös Karinin perhe-elämää. Tästä on helppo inspiroitua.

IMG_5557.jpgK O T I M A I S E T

Lainahöyhenissä

https://www.lily.fi/blogit/lainahoyhenissa

Tätä lifestyleblogia kirjoittaa Tiiu Puranen. Tiiun koti oli Maikkarilla pyörineen Suomen kaunein koti ohjelman voittaja. Oli myös oma suosikkini! Kaikki jaksot katsottavissa mtv.fi palvelussa täällä.

Minna Jones

http://www.minnajones.com/

Sisustussuunnittelija ja stylisti. Tehnyt töitä mm. Blau keittiölle, Asun lehdelle, Lundialle, Marimekolle, Ikealle. Yksi lemppareistani on hänen oman mökkinsä uudistus, josta voit lukea täältä.

Musta ovi

https://mustaovi.blogspot.com/

Valittu vuoden sisustusblogiksi 2016 & 2017. Majan kaunis ja moderni loft henkinen koti on blogin keskiössä. Skandinaavista designia.

Oblik.

http://www.oblik.fi/

Blogin kirjoittaja kuvaa blogiaan näillä sanoilla: ”Sisustusblogi, jossa luovan alan yrittäjä tasapainoilee harmonian, selkeyden ja rentouden välimaastossa.”

Raw Design Blog

http://rawdesignblog.blogspot.com/

Kirjoittaja on koulutukseltaan muotoilija ja Bo LKV:n luova johtaja. Peeta kuvailee itseään näin: ”Sisustajana tykkään rehellisen raa’asta tyylistä, josta tämä blogin nimikin tulee. Tunnelmallisen niukka väripaletti, aidot materiaalit ja kotoisa fiilis päämäärinäni sisustan kotiamme. Muotoilijana tuunailu ja itse tekeminen kiinnostavat ja kirppislöytöjä käytän myös mielelläni sisustuksessa. Mausteena tarkoin valittuja design-kalusteita ja valaisimia.”

Valkoinen Harmaja

https://www.valkoinenharmaja.fi/

Valkoinen Harmaja on kirjoittajansa mukaan sisustusblogiklassikko. Suvi kuvailee ” Kotia sisustetaan intohimoisesti modernin ajattomaan henkeen, sopivalla ripauksella kodikkuutta, taidetta ja sisustustrendejä. Sisustus rakentuu vähitellen vuosien kuluessa huonekalujen ajattomuutta, kestävyyttä ja muunneltavuutta arvostaen.”  Suvilla on parhaillaan mökkiprojekti käynnissä. Villa Fregatin etenemistä voi seurata parhaiten instagramissa @villa.fregatti.

IMG_5559.jpgB O N U S B L O G I

Oman rakennusprojektin aikana on mielestäni hauskaa seurata sisustusblogien lisäksi eri talonrakennusblogeja. Niistä löytää paljon sellaista tietoa, mitä itse rakentajana kaipaa ja etsii. Unelmia ja rakennushommia blogiin on tehty rakennusvuoden mukaan listaus raksablogeista, löydät sen täältä.

Villa Lehikkokin löytyy listauksesta 🙂

LUE MYÖS
Instagram suosikkini

Kuvat: Unsplash

SEURAA!

BLOGIT.FI / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (3)
  1. Sisustusblogit | Seitsemän Päivää Uutiset
    4.8.2020, 09:49

    […] TOP 10 sisustusblogia – Villa Lehikko | Lily – TOP 10 sisustusblogia – Villa Lehikko | Lily – Blogin kirjoittaja kuvaa blogiaan näillä sanoilla: ”Sisustusblogi, jossa luovan alan yrittäjä tasapainoilee harmonian, selkeyden ja rentouden välimaastossa. […]

  2. Sisustusblogi | Uutiset Pori
    6.6.2020, 07:09

    […] TOP 10 sisustusblogia – Villa Lehikko | Lily – Blogin kirjoittaja kuvaa blogiaan näillä sanoilla: ”Sisustusblogi, jossa luovan alan yrittäjä tasapainoilee harmonian, selkeyden ja rentouden välimaastossa. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *