TOP 5 luetuinta postausta

Rakastan seurata blogini sekä instagram tilini statistiikkaa. Olen kohta vuoden verran kirjoitellut tätä rakennusblogia ja ajattelin listata tähän teitä eniten kiinnostaneet postaukset.

  1. TOP 10 sisustusblogia
  2. Miten aikatauluttaa rakennusprojekti
  3. Ensimmäiset luonnokset pohjasta
  4. Kodinhoitohuoneen suunnitelmat
  5. Aamiaiskaappi

IMG_5556.jpgKuva: Unsplash

Ylivoimaisesti suosituin kirjoitukseni tähän mennessä on ollut TOP 10 sisustusblogia. Eikä ihme, tykkään itsekin lukea muiden antamia suosituksia. On myös mukava tehdä uusia blogilöytöjä. Uuden blogin löytämisessä ehdottomasti parasta on se, että parhaimmillaan sisältö tempaa mukaansa ja tulee ahmittua koko blogi kerralla. Monen rakennusblogin kohdalla on käynyt itselleni juuri näin.

brooke-lark-194254-unsplash.jpgKuva: Brooke Lark on Unsplash

Kakkospaikkaa pitää Miten aikatauluttaa rakennusprojekti? Postauksessa kerroin, kuinka paljon suunnilleen kukin työvaihe vie aikaa. Ihanteellista olisi varata pelkälle suunnittelulle vuosi aikaa.

Ensimmäiset luonnokset pohjasta on kiinnostanut teitä kolmanneksi eniten. Niitä kyllä odotin itsekin kuin kuuta nousevaa. Pohjakuvat muutenkin kiinnostaa minua ja on koukuttavaa seurailla muiden pohjaratkaisuita. Aina kun näen pohjan, alkaa raksuttaa päässä, kuinka muokkaisin siitä itseä miellyttävän.

Inspiraatiokuvat: Pinterest

Neljänneksi nousi Kodinhoitohuoneen suunnitelmat. Postauksessa esittelin Handyhandin meille tekemän suunnitelman sekä jaoin inspiraatiokuvia sävymaailmasta, jota meille haluan.

IMG_4768.jpgKuva: @ajatuksissakoti

Viidenneksi suosituin oli Aamiaiskaappi postaus. Olisin voinut luulla tämän nousevan korkemmallekin sijalle. Ainakin itse googlettelin koko kevään ahkerasti aamiaiskaappia. Postauksessa kerroin meidän toiveet aamiaiskaapista ja esittelin muutaman omaa silmää miellyttävän aamiaiskaappikokonaisuuden.

On mielenkiintoista seurata, mistä liikenne blogiin oikein tulee. Käytän seurantaan Google Analyticsia. 41% päätyy blogiini haun kautta, mm. hakusanoilla aamiaiskaappi, ekopuutalo, sisustus blogi. 31% liikenteestä on peräisin sosiaalisesta mediasta kuten Instagramista tai Facebookista. Lähes aina jaan uusimman postauksen linkin Facebookissa. Lisäksi ohjaan Instagram Storyistä tai feedin puolelta tänne. 18% on suoraa liikennettä eli on tallentanut linkin tai kirjoittaa sen aina osoiteriville. 10% tulee muista lähteistä, joissa on vaikkapa jaettu blogini linkkiä.

On mielenkiintoista tutkia Google Analyticsia. Datan perusteella pystyy keräämään erilaista tietoa eri postausten suosiosta. Luvut joskus osaavat yllättää eikä lukijoiden käyttäytymistä voi ennustaa.

Yllättikö nämä teidät?

LUE MYÖS!
Tältä näyttää tuleva talomme
Meillä on rakennuslupa
Kodinhoitohuoneen suunnitelmat
10x miksi parketti?
Miten ekologisuus näkyy talossamme?
Meidän valaistussuunnitelma
Talotoimittaja valittu
Kiintokalustetoimittaja valittu
Lopulliset pohjakuvat
Mitä ottaa huomioon keittiön suunnittelussa?
Keittiön tasoksi suurlaatta
Hanavalintoja
Liesituulettimen valinta

SEURAA!

BLOGIT.FI / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *