TOP 6 Tuusulan asuntomessut 2020

Tuusulan asuntomessut on ohi, mutta haluaisin esitellä vielä suosikkikohteeni. Tuusulassa 41 kohteesta ylivoimaisia suosikkeja löytyi peräti kuusi. Asuntomessut on nyt myös virtuaaliset. Pääset tutustumaan näihin minunkin suosikkikohteisiin 3D-kierroksilla. Olen linkannut kohteet alle. Suosikkini ovat esiteltu alla messujen numerojärjestyksessä.

3 VILLA FORTUNA

Ensimmäinen ajatus tähän kohteeseen astuessani oli, että wau miten ylellinen. Näyttävä sisäänkäynti jyhkeine kivimuureineen teki vaikutuksen minuun. Hulppeasta eteisaulasta avautui atrium mallinen piha. Gradon näyttävät portaat johdattivat kierroksen alkamaan yläkerrasta. Yläkerrassa makuuhuoneita oli yhteensä neljä, joista niin sanottu master bedroom oli oman päädyn rauhassa. Marmorikuvioisen laatan käyttö viehätti minua tässä kohteessa erityisesti.

Huoneistoala Villa Fortunassa oli 246 m2, joista alakerran spa osasto haukkasi kokonaan toisen päädyn. Alakerran spa osastolla oli sisäuima-allas ja ulkona ulkoporeamme. Alakerrasta löytyi myös työhuoneelle oma tila. Olokeittiössä oli oleskelutilan päässä korkeaa tilaa tuomassa avaruutta.

Villa Fortuna

7 HEVI KIVITALO LUMITIIKERI

Paljon mediassa ja somessa etukäteenkin hypetetty Hevikivitalo Lumitiikeri on ollut monen messukävijän suosikki. Enkä yhtään ihmettele, yhdyn tähän samaan ylistyskuoroon itsekin. Pidin kohteessa kaikesta. Laura Seppäsen tekemä sisustussuunnittelu on silmiähivelevän tarkkaa ja tyylikästä. Yksityiskohtiin oli kiinnitetty huomiota ja huolellinen suunnittelu näkyi.

Olohuoneen 7 metrin korkuinen kaareva seinä näkyi myös julkisivun puolella. Isot ikkunapinnat tuovat valoa. Kiintokalusteet oli toimittanut kokonaisuudessaan Blau Keittiöt. Musta keittiö oli tehty taidolla ja pidin viilukuviosta, joka näkyi mustassa pinnassa kivasti. Samaa viilua oli käytetty myös wc:n allaskalusteessa.

Kodinhoitohuoneessa pesukone oli piilotettu oven taakse. Tästä ratkaisusta kyselinkin instagramin puolella ja kuvaan tuli hyviä vinkkejä paljon. Käyhän ihmeessä lukaisemassa kommentit, mikäli mielit piilottaa pesukoneen ovien taakse.

Isoa marmorilaattaa oli käytetty niin olokeittiön lattiassa kuin wc:n seinissä ja altaassa. Laatat oli toimittanut ABL. Rimoitukset kiinnittivät erityisesti huomioni ja upea portaikko, jossa alaosa oli päällystetty mikrosementillä ja ylempää alkavat portaat ikäänkuin leijuivat yläkertaan.

Tähän taloon muuttaa perhe, joka on aiemminkin rakentanut Tuusulaan messukodin.

Hevikivitalo Lumitiikeri

21 KASTELLI KUORI 115

Tähän kohteeseen pääsin tutustumaan kesäkuussa ennakkoon ja kuvat ovatkin kyseiseltä visiitiltä otettu. Kastellin kohteen sisustussuunnittelusta ovat vastanneet Sanna Siik-Keskisarja ja Annu Lehtinen.

Kompakteihin neliöihin oli saatu upotettua todella toimivasti nelihenkisen perheen tarpeet täyttävä, toimivan oloinen koti.

Makuuhuoneen walk in closet oli samaan tyyliin tehty, kuten meille tulee. Ihana Pergon vaalea laminaatti tuntui paljaiden varpaiden alla samettiselta. Yhtenäinen olokeittiö oli avara kaunis tila. Keittiössä koivuviiluinen korkea kaapistoseinämä ja valkoinen saareke muodostivat yhdistelmän, josta pidin kovasti. Muutenkin liputan kierrettävän saarekkeen puolesta, jos vain tila antaa sille mahdollisuuden.

Tämän kohteen sisustusta on kehuttu ihanan vaaleaksi skandinaaviseksi ja raikkaaksi, olematta kuitenkaan liian valkoinen ja olen siitä täysin samaa mieltä. Upea harmoninen skandinaavinen kokonaisuus!

Kastelli Kuori 115

30 JÄMERÄ SALMIAKKI

Jämerä Salmiakki poikkeaa ehkä siinä muista kohteista, että talon asukkaat ovat itse suunnitelleet vahvasti koko talon sisustuksen. Mielenkiintoisen tästä tekee se seikka, että kaikki suunnittelu on tehty etänä perheen asuessa koko rakennusaika Qatarissa. Pisteet kyllä etäsuunnittelun onnistumisesta. Itsehän käyn parhaimmillaan jopa neljä kertaa päivässä, meidän raksalla tarkistamassa sujuvuuden ja työn jäljen.

Heti sisään astuessa huomasin hauskan salmiakki -taulun sekä teknisen tilan oveksi suunnitellun vitriinin omaisen kirjahyllyn. Alhaalla upeita toteutuksia oli koko seinän matkalta aukeava terassinovi, värien rohkea käyttö, etenkin keittiön keltainen hana, erillinen saunatupa.

Toiseen kerrokseen astuessani, kiinnitin huomion Harri Koskisen Timberwiselle suunnittelemaan upeaan Kolmio designparkettiin. Kolmio olisi ollut meidänkin ultimaattinen toivelattia.

Salmiakki kohde on kolmen kerroksen asunto. Yläkerta oli pyhitetty kokonaan lapsille.

Seuraa kohdetta instagramissa @artbeinghart .

Jämerä Salmiakki

38 FINNLOG HETENA

Finnlog Hetena on hyvin näyttävä CLT-talo, jossa pidin erityisesti talon keskelle jäävästä suojaisasta atriumpihasta. Autokatoksen sijoittelu muodostaa pihasta atriumtyyppisen. Puun käyttö sisällä ja ulkona olivat suuressa roolissa.

Julkisivu oli musta, mutta atriumpihan panelointi oli toteutettu käyttäen vanhaa japanilaista tekniikkaa tehdä puun pinnalle hiillostus kevyesti polttamalla. Sen päälle tulee kirkas lakkaus. Tekniikaa kutsutaan nimellä Shou-Sugi-Ban. Puuta hiillostamalla saadaan aikaan pinta, joka kestää luonnollisesti kosteutta, homeita ja lahoa. Puun pinta jää mielenkiintoiseksi, hienostuneeksi, hyvin kauniiksi.

Olokeittiön Ovelus rimakattoa ihastelin, koska saman valmistajan rimakatto on tulossa myös meille. Japandi tyyli näkyi tässä kohteessa. Makuuhuoneiden käytävästä tykkäsin sekä tietenkin isoista ikkunoista. Pohjaratkaisu atriumtaloissa on aina mielenkiintoinen.

Kohde oli ainakin messujen aikaan myynnissä Oikotiellä.

Finnlog Hetenan instagramtilin löydät @finnlog_finland .

Finnlog Hetena

41 HONKA HUOMEN

Usein viimeisiä kohteita kiertäessä on jo melko väsynyt fiilis, mutta messuilla kaikki herkkupalat oli mielestäni jätetty viimeiseksi. Honka Huomen mielestäni kruunasi onnistuneet messut ja kivan messupäivän.

Hirsitaloja oli tänä vuonna erityisen paljon. Hirsitalossa huokuu aina omanlaisensa tunnelma. Honka Huomenen kaunis hillitty värimaailma kiinnitti huomioni heti alkuun. Messuilla tulee muutenkin kiinnitettyä erityisesti sisutusratkaisuihin huomiota. Huomasinkin tässä kohteessa ihailemani Ziggy sängynrungon.

Laattavalinnat oli oikein onnistuneita. Epäsuora valaistus kiinnitti huomioni. Tummansininen keittiö oli kivasti omassa syvennyksessään. Avokeittiöiden trendi taitaakin olla pikkuhiljaa väistymässä, vai mitä luulette?

Honka Huomenen viherhuone oli erityisen ihana ratkaisu, jollaiseen meillä itsellä ei olisi tilaa tai kiinnostusta toteuttaa, mutta ihailen taas muilla näitä.

Käy tsekkaamassa instagram @honka_huomen .


Honka Huomen

Ja eikun ensi kesän messuja odottamaan. Ne järjestetään Lohjalla. Sieltä lähden hakemaan sauna- ja pihainspiraatiota.

LUE MYÖS!
Lisää messupostauslinkki
14+1 Tuusulan asuntomessukohteet IG:ssä
Asuntomessujen TOP4 2019
Mitä jäi mieleen asuntomessuilta 2019?
TOP10 sisustusblogia
Inspiroivat kodit Instagramissa
Woodio tehdaskierros

SEURAA!

BLOGIT.FI / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *