Yläkerran kylpyhuone

Yläkerran kylpyhuone tulee olemaan meidän aikuisten oma kylppäri. Se sijaitsee ihan meidän makuuhuoneen vieressä.

Värimaailma tulee mukailemaan muun kodin vaaleaa skandinaavista tyyliä. Vaalea hyvin hillitty marmorikuvio viehättää. Iso 60×60 cm kokoinen laatta tulee näillä näkymin sekä lattiaan että seinään. Mielessä ollut myös käyttää hexagon eli kuusikulmaista laattaa lattiaan. Hexagon laatan kanssa kävisi tavallinen lattiakaivo, mutta tuo isompi mahdollistaisi unidrainin käytön.

Alunperin meillä oli suunnitelmissa laittaa kaksi allasta meidän kylppäriin. Ollaan aina samaan aikaan iltaisin pesemässä hampaita ja se ärsyttää väsyneenä. Saattaa olla, että joudumme luopumaan kahden altaan ajatuksesta. Nyt kiintokalustesuunnittelun myötä moni on sanonut, että tilaa kahdelle altaalle ei välttämättä ole riittävästi. Toisihan se lisää kustannuksiakin. Budjettia pitää seurata nyt haukan lailla. Yksi ratkaisu kahden altaan tilalle olisi isompi ja leveämpi allas kahdella hanalla. Allaskaluste tulee kahdella laatikostolla ja valumarmoritasolla.

Suihku on meidän kylppärissä omassa kolosessaan. Suihkun puolelle tulee pesuaineille oma säilytyskotelo. Sadesuihku menee myös hankintalistalle. Kuvasta poiketen seinäwc:n kotelointi jatkuu myös tuon allaskalusteen takana. Kiva lisä olisi lämmitetty pyyheteline, joka tulee ottaa huomioon sähkösuunnittelussa, mikäli siihen päädymme.

Peilin osalta pohdinnassa on, tuleeko meille peilikaappi vai pelkkä iso peili. Peilikaappiin saisi sähköhammasharjan kätevästi piiloon lataukseen. Selvittelin pistorasia-asiaa ja bongasin myös vetolaatikon sisään asennettavia pistorasioita. Tällä hetkellä olen kallistumassa pelkkään peiliin. Peilin taakse tulisi valaistus valaisemaan epäsuorasti.

Sellaisia aatoksia kylpyhuoneen osalta.

LUE MYÖS!
Inspiroivan kodit Instagramissa
Puutalo, ekotalo, hirsitalo, CLT-talo?
Aamiaiskaappi
Toiveet tulevan talon ulkonäöstä
Liesituulettimen valinta
TOP 10 sisustusblogia
Hanavalintoja
Saunatuvan suunnittelua
Meidän tulevan kodin aputilat
Perinteisille lattiakaivoille vaihtoehtoja
Ensimmäiset luonnokset pohjasta
Mitä ottaa huomioon keittiön suunnittelussa?

 

SEURAA!

BLOGIT.FI / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (2)
  1. Näyttää ihan minun Pinterestiltä! Ostettiin juuri tontti ja suunnitellaan pohjakuvia. Parhaillaan mietitään mm.sitä, riittääkö yläkertaan yksi yhteinen vessa, jolloin saataisiin meille valtava walk-in-closet ja säästettäisiin X euroa, vai halutaanko myös meidän makkarin yhteyteen pikkuvessa ja pienempi vaatehuone… Jään seuraamaan teidän projektia:)

    1. Oi onnea tonttikauppojen johdosta!
      Pinterest on kyllä loistotyökalu tähän suunnittelutyöhön! Walk-in-closet suunnitelmasi kuulostaa hyvältä. Kiva kun seuraat 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *