TAPAHTUMAVINKKI: Räppäreiden mayhemit Circuksessa 20.2.

Vinkkipankki

 

Jos mietit vielä missä olisi seuraavan viikonlopun paras musiikillinen kattaus ja bailumeno, niin Vinkkipankkiiri auttaa. Nimittäin nyt olisi Circuksessa 11,50€ maksavalle lipulle vastinetta.  Suomiräppäreiden uutta aaltoa tarjolla Viro mausteilla nyt perjantaina 20.2. the Circus-klubilla.

Mestoilla juhlitaan ensinnäkin Aito Mäkin "Ihan Pomona"  levyjulkkareita ja lavalla myös Mäkin videoiden peruskatraasta Adi L Hasla. Luvassa todella tuoretta musiikkia sillä myös Adi L Hasla avasi discografiansa Heinis räppärin kanssa #Hasla levyllään juuri helmikuun alussa.Tuntuu myös, että pojilta videota pukkaa harvase viikko, niin onkin korkea aika nähdä tyypit livenä!

Pohjois-Helsingin parhaimmistoa Circuksessa edustaa Gasellit, joiden keikoilla vauhti on taattu. Siitä esimakua Gaselleista viime kesänä tehdyssä minidokkarissa. Odotan illan keikkaa todella, sillä edellisestä onkin jo tovi. Millenium biisi nostattaa jo näin keskiviikkona! Gasellien pojat ovatkin viime aikoina tehneet soolomatskujaan, joita onkin tullut ulos jo Hätä-Miikalta ja pari viikkoa sitten Ibusalilta Lobon kanssa. Kiinnostavaa settiä.

Kuitenkin illan ehdottomasti kiinnostavin artisti on Virosta nimeltään Tommy Cash. Tommy Cashin tyylissä on jotain samaa härskiyttä kuin Die Antwoordin meiningeissä, mutta viittaukset ja tyyli on hiottu naapurimaamme Viron tyyliin. Ehdottoman mässyä menoa varmastikin odotettavissa! Katsotaan pääsekö Cash samoille kreisileveleille keikallaan kuin Die Antwoord viime Flow festareilla. Aijai!

Tälläsiä kekkereita ei siis kannata todellakaan jättää väliin. Varsinkin kun yhden lipun hinnalla on melkein minifestarikokoinen setti räppiä. Nais!

 

Keikka siis Circuksessa

Lavalla:

Gasellit

Mäkki

Adi L Hasla

Tommy Cash

 

20.2. perjantaina

liput: 11,50€ Lippupalvelu/ovelta

Tapahtuma facebookissa:

https://www.facebook.com/events/398854680274255/

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.