Ladataan...
Vinkkipankki

Uusi vuosi eikä mitään kujeita tiedossa? Joskus tosiaan voi olla tilanne tämä, että kaikki odottavat jonkun järjestävän ne parhaat uudenvuoden kemut, mutta kukaan ei ota nakkia vastaan. Sitten sitä hytistään kylmissään baarijonossa, kun vuosi vaihtuu ja fiilis ei ole kovin korkealla. Uudessa vuodessa on tosiaan riskinsä, kun silloin "pitäisi olla tosi kivaa", mutta Vinkkipankin vinkeillä hymy pysyy huulilla ja korot katossa!

Vinkki 1: Lippu uuden vuoden juhliin kannattaa ostaa ajoissa ja etukäteen

Esimerkiksi Vinkkipankkiirin hyväksitoteamiin We Love Helsinki -uudenvuodentansseihin saa lippuja Tiketistä etukäteen. Tällöin vältyt pahimmalta jonotukselta ja sisäänpääsy on varma. Bileisiin kannattaa panostaa mekkoon, mutta kengät voi valita "mukavuus ennen kaikkea" -periaatteella, sillä nämä bileet on täyttä joraamista. Luvassa suomi-diskoa ja aina niin symppiksiä käännöshittejä. Tansseissa on aina sitä jotain vanhan ajan taikaa, että ei olisi ihmekään jos romanttiset fiilikset nousevat pintaan. Mene siis rakkaasi kanssa tai rohkeasti tyttö-tai poikaporukalla muita tanssijoita hakemaan.              Juhlat Korjaamolla klo 21-04 (lippuja saa myös ovelta 150 ensimmäistä 15€/kpl)

2. Tilaa taksi etukäteen.

Taksin voi tilata etukäteen, jolloin varmistaa taksin saannin juuri sopivana hetkenä. Jos haluat etkoilla kotona tai kaverin kemuissa ja sieltä suunnata muualle juuri ennen h-hetkeä, suosittelen taksin tilausta etukäteen. Hintaan tulee n.7€ lisää, mutta tällöin taksin saanti on varmaa etkä joudu ennen keskiyötä syntyvään taksikeskuksen ruuhkaan.

Taksin voi tilata jo tänään. Veikkaan, että aika varma taksin tarve syntyy siinä klo 23 aikaan aattona ;)

Helsingin alueella taksin voi ennakkotilata mm. numerosta 0100 0600

 

3. Valitse hyvä ydinporukka ja sopikaa etukäteen illan ohjelma

Illaksi on hyvä sopia parin kaverin kanssa yhteiset suunnitelmat, isossa porukassa kun tuntuu että porukka aina hajoaa, kun jatkotoiveet ovat eri. Paikan/bileiden valintaa helpottaa vaikka yhteinen teema illalle. Esimerkiksi räppi-teema sopii hyvin uuden vuoden nostattavaan skumppatunnelmaan. Täydelliset jatkot räppietkoille löytyy Ääniwallista! Lauteilla Teflon Brothers, Juno, Gasellit ja Adi L Hasla & Mäkki. Aika kreisiltä kuulostaa! Tiketin voi lunastaa Tiketistä vain 13 € hintaan. Kannattaa ostaa liput heti. Viime vuonna vastaavan illan liput meni jo hyvissä ajoin loppuun ennen bileiltaa.

Ramin Välitys ja Kultabassokerho esittää:

UUS UUS UUS VUOS

Ääniwalli klo 22-04

 

4. Testaa elokuvien klassikkoa eli skumppapyramidia

Tätä voit kokeilla baarissakin, mutta halvemmalla ehkä pääsee kotosalla. Vuoden vaihtumisen hetken kliimaksia voi pidentää jännittävällä skumppatarjoilulla. Laita lasit pyramidimuodostemaan (väh. 2 tasoa) ja ala kaatamaan skumppaa vain korkeimmalla olemaan lasiin. Juoman pitäisi valua sieltä kuohutessaan muihin kerroksiin. Vinkkipankkiiri on todennu tämän onnistuvan myös tosielämässä eikä vain The Great Gatsby tyylisissä suureellisissa bileelokuvissa. Skumppapyramidi sopii myös räppiteemaan! Jos sinulla on amerikkalaistyylisiä laakeita skumppalaseja pyramidikaato helpottuu! Ensikertalaiselle en suosittele kalleimpia kristallilaseja tähän, enkä sitä perittyä itämaista mattoaarretta alle :D

 

5. Lähde ulkomaille!

Jos Helsingin yö ei tunnu tarjoamaan mitään, uudeksi vuodeksi on tajolla usein hyviä äkkilähtöpaketteja. Jo lähtemällä poukaman toiselle puolelle Tallinnaan, saa aikaiseksi nostattavan tunteen, sillä matkalle lähtö tunnetusti lisää mielihyvää ja hymyä! Testaa miltä bileet tuntuvat naapurimaassa. Tallinnassa vuosi vaihtuu suurin ilotulittein Vadabuse Väljäk aukiolla!

 

Pages