Ladataan...
Vinkkipankki

Eikö bailufiilistä vielä ole tai haluatko venyttää sen äärimmilleen? Tässä illan must-see lista, nimittäin elokuvien kautta aikain parhaat bilekohtaukset!

Nosta näillä fiilis kattoon:

1. The Great Gatsby

"Tämä eeppinen kohtaus on niin hulppea, että ja jaksan fiilistellä sitä kerta toisensa jälkeen! Toimii myös hyvänä asuinspiraationa!

2. Suuri Kauneus

"Paolo Sorrentinon Suuri Kauneus oli ehdottomasti paras elokuva vuonna 2013 ja tässä sen hillitön bailukohtaus, joka sai minut lentämään  Roomaan ja etsimään näitä bileitä. Ilmeisesti tosiaan pitäisi kuulua siihen bailueliittiin, että ovet aukeutuisivat tai sitten treenata vielä täällä Suomessa. Tämä video saa haluamaan Martinia, vaikka sitä ei yleensä joisikaan!

3. Aamiainen Tiffanylla

"Audrey Hepburn ei voisi olla suloisempi jäätävän pituisen holkkinsa kanssa ja biletunnelma ei voisi olla parempi kun edes liekkeihin leimahtanutta hattua ei kantaja noteeraa. Party on!

Mitkä ovat teidän lempi bailukohtaukset?

Kommentoikaa alle!

Ihania juhlia tänään kaikille! 

Toivoo Vinkkipankkiiri

 

Ladataan...
Vinkkipankki

JOULUKALENTERI 23. PIKAVOITTO:

Joulu on jo ovella! Tässä pikku neropatin pätemislista huomisiin jouluaiheisiin keskusteluihin! Tiesitkö mitä oikeasti toivotat kun eri kielillä lausut "hyvät joulut"? Selvitetäänpä!

HYVÄÄ...

....(Englanniksi) Christmas = Kristus-messua!

....(rarempi englanninkielinen) Yule = joulua! 

....(Saksaksi)Weihnachten = pyhiä öitä!

....(latinaksi)Dies Natalis Domini = Herran syntymäpäivää!

...(Ranskaksi) Noël = hyvää uutista!

Hmmm... Mites se näin meni, no ei muuta kuin Hyvää Uutista kaikille vaan! 

Ladataan...
Vinkkipankki

kuvittaja: http://aliinakauranne.tumblr.com

VINKKIPANKKIIRIN 22. PÄIVÄN PIKAVOITTO:

Onko kuusi vielä koristelematta? Tai eikö kuusea edes ole? Vinkkipankkiiri luuli, että ei voi saada kuusta sillä ei omista autoa, mutta onneksi on firmoja jotka kuljettavat kuuset kotiinkin ja lyhyelläkin varoitusajalla. Kokeilepa seuraavia yrityksiä: Kaunis Kuusi, Kuusi Ovelle,Metsäylioppilaiden Kuusikauppa ja Vihervimma

Itsellä homma onnistui hyvin ja komea kuusi koristaa nyt olohuonettani <3

Kuponkimummona myös vinkkaan, että Habitat otti ennakkomatkaa joulun aleihin nimittäin joulkoristeet ovat jo nyt 30 prosenttia alessa! Tosi hauskoja pallo- ja pähkinänsärkijä figuureja siellä ;)

Ladataan...
Vinkkipankki

kuvittaja: http://aliinakauranne.tumblr.com

VINKKIPANKKIIRIN 21. PÄIVÄN PIKAVOITTO:

Vaikka Stiga olisikin jo kaivettu kaapin perältä, tänään kannattaa katsoa lyhytelokuvia. Sillä tänään vietetään virallista lyhyt elokuvien päivää! Kaupungeissa on lyhärinäytöksiä ja Yle Teemalla oma festari "Yö pitkä, elokuva lyhyt". Heittäydypä siis elokuvan vietäväksi!

Ylen elokuvat:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/10/24/yo-pitka-elokuva-lyhyt

Lyhyt elokuvapäivän sivut: https://www.facebook.com/lyhytelokuvapaiva/?fref=ts

Pages