Ladataan...
Vinkkipankki

Kuvaajana tulee oltua ties minkälaisissa asennoissa ja toisaalta sitten pitkiä päiviä tietokoneella. Vaikka kuinka kävisi pilateksessa ja työtuolin ergonomiaa tarkistettasiin niin silti tuntuu, että niskat menemät juntturaan tällä mimmillä. Sitä huomaa tekevän venytysliikkeitä niskalle vähän väliä ja kerran rouva teatterissakin valitti minulle, että kuulemma kääntelen päätäni liikaa ja päädyin valittelemaan hänelle niskajumejani.

Tästä syystä paras hoito ongelmaan on itsellä ollut hieronta ja niin toteutettuna, että käy siellä usein. Nyt ainakin kerran kuussa. Monet hierojat, vaikka ovatkin rahan väärti, ovat aika hinnoissaan usein käyvälle, niinpä niskani kiittivät kun päädyin Relaxi-hierojien sivuille. Relaxissa on kaikkia perushierontoja, mutta myös Feel Good -osasto, kun haluaa hemmotella itseään vähän enemmän. Feel Goodeista kirjoitin aiemmin ja postaus kannattaa käydä lukaisemassa täällä.

Perushinnatkin ovat kohtuulliset, mutta Relaxin hienous ja salaisuus  piilee Rela-kortissa, eli mestan omassa kanta-asiakaskortissa. Rela-kortilla nimittäin saa kaikki hieronnat puoleen hintaa, jonka jälkeen hinta ei tunnut enää laisinkaan pahalta. 50 minuutin klassiselle hieronnalle jää hintaa vain 25 euroa. Kortti maksaa 50 euroa vuodessa, mutta maksaa itsensä takaisin kyllä nopeasti jos käy kerran kuussa tai vähän harvemminkin. Itsellä kortti on ollut käytössä jo pari vuotta ja tajusin, että asiasta olisi ehkä hyvä vinkata, sillä harvase päivä joku valittelee kipeää hartiaseutua ja valittaa hierontojen hinnoista. Relaxeja on muutaman vuoden aikana tullut kuin sieniä sateella ja jo Helsingin alueella sijaitsee seitsemän toimipistettä. Relaxeja on myös monessa muussa kaupungissa esimerkiksi Lahdessa ja Tampereella, nyt vain pari mainitakseni. Tänä vuonnna ajattelin, jos nostaisin korttini Gold-tasolle niin saisi mukaan myös personal trainer opastusta. Sekään ei pahalta kuulosta. Gold-kortista vähän huonosti löytyy tietoja Relaxin nettisivuilta, mutta sitä kananttaa siis kysellä suoraan toimipisteistä.

Suosittelen ehdottomasti tätä. Eli kortti hankintaan ja chillax vaan!

http://www.relaxi.fi

 

Ladataan...
Vinkkipankki

 

Onko vielä jussisuunnitelmat auki ja auto ei vie tällä kertaa mökille. Älä panikoi. Hyvän juhannuksen voi viettää Helsingissäkin!

Tässä vinkit juhannukseen stadissa ja huomio näihin tapahtumiin saa mattimyöhäisetkin vielä lippuja!

Aattona:

J. Karjalainen Tavastialla...

"Mikään ei ole niin juhannusmusiikkia kuin J-Karjalaisen Hän. Erityisesti Zachrias & Elmono edit -versio on kovaa fiilailu kamaa. Jos olet samaa mieltä, suuntaa Jiin keikalle Tavalle. Lippuja saa vielä täältä.

 

Pihlajasaaren saaristoidylli kokkoineen...

kaikkineen järjestetään perinteitä kunnioittaen taas huomenna! Kokko sytytetään ysiltä ja lautat saareen Cafe Carusellin vierestä Eiran rannasta. Pihliksen ravintola on ihana pitsihuvila, joka istuu varmasti täydellisesti kukkaseppeleselfieiden taustaksi! Lisätiedot täältä.

Kiuas kuumenee Löylyssä...

Hernesaaren rannan uusi julkinen sauna Löyly on jtn aivan käsittämätöntä herkkua silmille ja keholle. Avanto Arkkitehtien suunnittelema saunarakennus terasseineen on upea ja uskon sen pian löytyvän Wallpaperin sivuilta. Juhannuksena Löylyssä teknottaa Orkidea ja muiden päivien ohjelman löydät täältä.

Muita juhannustapahtumia:

We Love Helsinki -tanssit

Loosen juhannuskrebailut

Stansvikin klassikko tanssit

 

Ladataan...
Vinkkipankki

En voisi olla enempää innoissani uudistuneesta Konepaja Brunosta Alppilassa! Ensinnäkin paikka on kuin pala Berliiniä ratikkamatkan päässä, mutta myös ensimmäinen brunssipaikka alppilalaisille (jos Alppilan seurakunnan satunnaista tarjontaa ei oteta huomioon). Parasta brunssissa on miljöön lisäksi myös hinta. 15 euroa on juuri sopiva hinta ruokaisasta aamiaislautasesta, jota tarjoillaan sunnuntaisin klo 11-15. Menuun kuuluu possu- tai vegeleipä, joqurtti granolalla ja marjoilla, sekä banaanipannari. Juotavaksi saa Kaffa Roasteryn kahvin, sekä tuorepuristetun appelsiinimehun. Mehu oli niin hyvää, että nälkäisenä kulautin sen melkein jo ruokaa odotellessa vaikka kauaa ei mennyt. Ruuat valmistuvat nopeasti siksikin, kun ravintola on sijoitettu ruokarekkaan. Tarjolla on niin sanotusti sitä upgrade-street foodia!

Leipiä maistelimme molempia. Skaba voittajasta oli tiukka, sillä possu oli erittäin hyvää lihana, mutta makujen kokonaisuus oli parempi vegeversiossa, joka oli aivan superb! Ainoa haaste oli itse leivän syöminen. Vinkkinä ravintolalle, että annoksen mukana voisi saada myös veitsen ja jos mahdollista niin leipä voisi tulla kokonaan erillisellä lautasella, sillä aikamme leivän kanssa taiteiltuamme sen aineksia oli sekoittunut hieman jo makean pannarin puolelle. Jogurtti oli paksua turkkilaista ja eri hyvää hunajan ja granolan kanssa. Me likes! Pannari oli sellasenaan ihanaa ja niitä olisi mielellään vetänyt vähän enemmän. Lisämakeutta voisi joku vähän kaivata, mutta sokereita välttävälle varmaankin unelma aamiainen. Hunaja toimi makeutena. Annos oli kaunis ja lopulta tuli täyteen. Brunossa oli jengiä, mutta paikan avaruus toi rauhaa ja saimme ystäväni kanssa juoruilla rauhassa :) 

Tänne tulen uudestaan!

http://www.streetgastro.fi

Kiitos Street Gastro tarjotusta brunssista!

 

Pages