Ladataan...
Vinkkipankki

Työt loppu nyt ja viikonloppu alkakoon! Sen kunniaksi uusi vinkki-sarja nimeltään "Viikonloppuvideo"! Sarjan ideana nostattaa hymyä ja viikonloppu tunnelmaa samalla tarjoillen ajankohtaista audiovisuaalista sisältöä aisteillesi!

Tämän viikonlopun tunnelmaan pääset Guccin kevät-kesä 2017 malliston ihanalla retrohenkisellä Wild  Days and Nights in Rome-videolla. Videon on ohjannut tunnettu muotikuvaaja Glen Luchford. Jonka maailmaan pääset seuraamalla miestä instassa.

Guccin SS17 editorial-kuvat ovat samaa henkeä ja näyttävyyttä, persoonaa, it-boy/girl vibaa ja strassia ei näistä puutu! Ihan mieletön mallisto, josta haluan itselleni ainakin nämä:

-Postauksen aloittavassa kuvassa nähty: Modern Future -reppu <3

-Nämä aasia-henkiset paksupohjat ;)

...ja aurinkolaseja nyt ei koskaan ole liikaa, AH!!!

Kuvat: Gucci SS17/kuvaaja Glen Luchford

 

Ladataan...
Vinkkipankki

Ihana kevään starttaava Season Film Festival on jo ovella ja meillä Vinkkipankissa on festivaalien LIPPUARVONTA (ohjeet postauksen lopussa)!

Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestareiden pikkusiskoksikin tituleerattu Season täyttää jälleen Finnkinon teatterit kiinnostavilla valtavirrasta poikkeavilla elokuvilla. Mukana myös pienemmän budjetin leffoja sekä lyhäreitä, joita normaalisti ei isolla kankaalla nähdä. Elokuvista osa tulee teatterilevitykseen festivaalin jälkeen (Frantz, A United Kingdom, Tuntematon tyttö, Your Name, Three Generations, The War Show ja Keppihevosten vallankumous), mutta muita elokuvia on näillä näkymin mahdollista nähdä valkokankaalla ainoastaan Seasonissa. Lippuja voi varailla jo nyt, ja tässä Vinkkipankin vinkit helpottaa ohjelmiston läpikäymistä.

KÄY KATSOMASSA AINAKIN NÄMÄ:

Keppihevosten vallankumous (ohj. Selma Vilhunen)

Todella sympaattinen dokumenttielokuva tytöistä, jotka treenaavat ratsastusta tosissaan, mutta keppihevosilla. Näitäkin hevosia hoidetaan yhtälailla ja ratsastukseen suhtaudutaan tosissaan. Todellista tyttöenergiaa koko pätkän täydeltä. Oscareissakin käyneen Selma Vilhusen ohjaus voitti Risto Jarva palkinnon juuri Tampereen filkkareilla.

American Honey, ohj. Andrea Arnold

Starilla ei ole hommat menneet kovin putkeen. Hankala lapsuus, rikkonainen perhe ja kokeilun halu saavat hänet heittäytymään ostarilla tapaamansa jengin kyytiin. Alkaa kokemusten sarja, joka kuvaa uhmakkuutta, himoa ja nuoruutta. Elokuvan soundtrackia on myös kehuttu, joten tätä odotan todella! Elokuvaa on myös kuvailtu tämän ajan Easy Rideriksi.

 

Muodonmuutoksia, ohj. Kati Juurus

Jo trailerissa näkyy elokuvan arkinen ote bikini fitness treenaamiseen. Elokuvassa seurataan muutamaa tyttöä, jotka urheilevat kisoja varten. Laji on ollut hyvin media seksikäs, mutta tässä elokuvassa ei suostutella katsojaa "Puolen vuoden dieetteihin" vaan anntetaan tilaisuus seurata kisa valmisteluja ja naisten arkea kärpäsenä katossa. Aikamoisten paineiden keskellä naiset ovat kun poikaystävätkin karjuvat kannustusjoukoissa yleisössä ja kuntosaleilla.

 

NONIIN ja nyt ARVONTA!

KILPAILUN SÄÄNNÖT: Arvotaan kaksi lippupakettia (sis. 2 lippua/per paketti) Season Film Festivaaleille. Yksi paketti arvotaan Vinkkipankin facebookin tykkääjien kesken ja toinen Vinkkipankin instagram-seuraajien kesken. Arvonta suoritetaan tämän viikon sunnuntaina 26.3. klo 21.00 molemmissa kanavissa. Käy siis klikkaamassa itsesi mukaan:

1. Vinkkipankin facebookissa: https://www.facebook.com/vinkkipankki/

JA/TAI

2. Vinkkipankin instagramissa @vinkkipankki : www.instagram.com/vinkkipankki

Onnea kisaan!<3

 

 

Ladataan...
Vinkkipankki

Viime kesänä avautui Kanavarantaan paljon uusia ravintoloita. Yksi näistä on Shelter, jota luotsaa muunmuassa Top Chef:stä tuttu kokki Teemu Laurell. Nettisivut huokuvat jo rentoa henkeä. Grafiikkaan on haettu fiilistä old school-henkisistä merimies-tatuoinneista ja ruokalajit kuulostavat hyvinkin skandinaaveilta. Sivuilta löytyy menu, jossa muun muassa annokset nimeltä Poro ja Lakka. 

Kun matkani käy Shelteriin, Helsingissä myllää aivan järkyttävä lumipyry. Nätisti laitettu kampaus on muisto vain kun pääsemme Shelteriin asti. Ystäväni silmämeikkikin on tuiverruksessa vähän päässyt leviämään, mutta voi sitä ihanaa lämpöä joka ravintolassa hohkaakaan. Avokeittiön uunit varmaan lämmittävät ja tarjoilijan hymy, joka vie meidät pöytään. Päätämme molemmat lähteä kolmen ruokalajin yllätysmenuun, sillä niissä usein on listalta päivän parhaat raaka-aineet omaavat annokset valikoituna.

Alkuruokana syömme Poro-nimisen annoksen, joka on tartar parhaimmillaan. Ihanaa rapeaa sienikeksiä päällä ja piimämajoneesi hurmaan minut. Sinapin siemenet poksuvat kivasti suussa. Ravintolan itse maahantuoma pinot noir maistuu poron kyljessä pehmeänä. Pääruuaksi saamme paistettua turskaa, jossa päällä puffattua kalannahkaa. Lisäksi annoksessa on sienisalaatti osterivinokkaasta, sekä paahdettu kalavaahto. Vaahto on aivan parasta ja sitä saisi olla annoksessa paljon enemmän. Idut ovat ehkä vähän jo liikaa. Annos on hyvä, mutta ei sitten kuitenkaan kovin erityinen.

Jälkiruuat tuo Teemu itse meille pöytään. Hänen sympaattinen olemuksensa saa meidät hymyilemään ja jälkiruoka sitäkin enemmän! Salmiakkia ja kurpitsa moussea maitojäätelöllä. Aah! Tämän annoksen takia voisin tulla uudestaan! Hyvä kruunaus illalle!

Shelterissä oli siis oikein mukava tunnelma ja ruokahommat toimivat erittäin hyvin. Sisustus olisi ehkä kaipannut vähän tarkempaa tyylisilmää. Tilassa oli paljon kivoja juttuja, mutta myös vähän outoja yksityiskohtia, kuten halvan näköiset tuikkukukat pöydissä.Mutta annettakoon se anteeksi, sillä kyllä minä uudestaan voisin mennä viettämään kaveriporukalla herkutteluiltaa!

http://www.shelter.fi

*ravintola tarjosi menun