24 and life

Tiedättekö sen tunteen, kun tuntuu että elämä vitsailee kustannuksellasi? Että joku jumala tai muu ylempi taho nauraa partaansa jossain kun saikin jonkun elämän niin sekopäiseksi ja hassuksi. 

Siltä musta tuntuu, kun muistan että olen syntynyt marraskuun lopulla. Minä, ikuinen kesän lapsi! Tänäänkin heräsin lumisateeseen ja harmaaseen maisemaan. Tää ei vois enää vähempää olla mun vuodenaika ja aina tuntuu yhtä ironiselta ja nurinkuriselta että yhtäkkiä pitäis juhlia ja kaikki onnittelee ja tuo kukkia. Mitä ihmettä 😀 Toisaalta ihan hyvä. Ehkä juuri siksi se onkin niin. Että se jumala siellä tietää että oon paskimmillani just nyt. Ehkä se      haluaa ilahduttaa. 

24 tuntuu hyvältä iältä. Ihanan täydellinen ja symmetrinen luku. Mulla on koko elämä edessä. Oon nuori ja vahva. Ja mulla on läheiset ympärilläni.  Mun elämä on hyvä.

Mietin juuri, että se hyvä voittaa aina. On olemassa hyvää ja pahaa, eikä hyvä voi aina vähentää sitä pahan arvoa, mutta paha ehdottomasti lisää hyvän arvoa. Oliko liian vaikea lause? Tarkoitan, että pahalle on oma tärkeä paikkansa kaikessa. Ilman sitä hyvää ei olisi. Se ei tee sen sietämisestä yhtään sen helpompaa, mutta paha kuuluu elämään ja maailmaan. HAHAH, menipäs syvälliseksi.  Annetaan sen mustan pilven olla siellä aurinkoisella taivaalla, koska sen rinnalla aurinko näyttää äärettömän kauniilta. Ilman sitä ehkä vaan tosi laimealta. 

Tältä musta tuntuu just nyt. Kyllä mä vielä opin tän elämän.

Olen sanonut tämän Yoko Onon sitaatin eri blogeissani varmaan kymmenen kertaa, mutta haluan sanoa sen taas;

 

Life keeps getting better. If anything, you start to carry a certain pride in 

having survived all those years. 

 

Tämän illan vietän tärkeimpien ystävieni seurassa. Niiden ystävien jotka ovat aina ärsyttävästi viisaampia kuin minä ikinä, ja ovat opettaneet ja kasvattaneet mua elämään enemmän kuin omat vanhempani. Missä ilman ystäviä olisikaan?  Ironista on muuten myös se että menen juuri tänään Iisan keikalle, vaikka en voi sietää hänen musiikkiaan. Katsotaan mitä tästä tulee 😀

Ja sulle joka satut lukemaan tätä tekstiä, kiva että olet täällä. Google analyticsin mukaan täällä käy noin 80 lukijaa viikossa. Just ihana määrä! 

 

12235078_10153345624197956_2397791399333275707_n.jpg

Jos jostain tässä vuodenajassa tykkään niin persimoneista, glögistä ja kynttilöistä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin! 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *