It's all worth it

Vision One

Tällä viikolla tuli taas hyvin pitkästä aikaa sellainen olo, että jestas rakastan elämääni, ja että olen ihan helvetin onnekas. 

Mulla ei todellakaan ole kaikki elämän osa-alueet kohdillaan, mutta ne tärkeimmät on.  Aloin muistelemaan Patti Smithin sanoja siitä, miten elämä on aina sekä hyvää että huonoa, ja ihmisen täytyy vaan hyväksyä että molemmat puolet kuuluu pakettiin.

"Being a human being these times.. It's all difficult. You have to go through life hopefully, trying to stay healthy, you know, being as happy as you can. Persuing, doing what you want.

What matters is to know what you want and persue it, and understand that it's gonna be hard. Because life is really difficult. You're gonna loose people you love, you're gonna suffer heartbreak, sometimes you'll be sick, sometimes you have a really bad tooth ache... Sometimes you'll be hungry.

But on the other end... You'll have the most beautiful experiences. Sometimes just the sky, sometimes a peace of work that you do that feels so wonderful, or you find somebody to love, or your children.. There's beautiful things in life.

So when you're suffering... Just , you know, it's part of the package. You'll look at it, were born and we'll also have to die, and we know that. So it makes sense that we're gonna be really happy, and things are gonna be really fucked up too. Just ride with it. You know, it's like a rollar coaster ride. It's never gonna be perfect. It's gonna have perfect moments , rough spots, but it's all worth it. Believe me. I think it is."

 

(lilyn kursivointi- ja muotoilutoiminnot ei näköjään toimi ollenkaan enää, mutta tää on nyt mitä on:)

Nämä Pattin sanat aiheuttaa mussa sanoinkuvaamatonta rauhaa. Ehkä mikään ei lohduta niin paljon kuin joku sanomassa suoraan, että kyllä, elämä on ihan helvetin vaikeaa ja joskus paskaa ilman että sille mahtaa yhtään mitään. Mutta samalla meillä on ne hyvät asiat, jotka osaa myös olla ihan käsittämättömän ihania. Molemmat puolet kuuluu siihen diiliin, ja lopuksi ihan kaikki asiat on ollut niiden läpi elämisen arvoisia.

Mulla olisi paljon kerrottavaa mitä kaikkea mulle on tapahtunut viime viikon aikana, mutta jätän sen seuraavaan postaukseen. Tää ajatus on tämän päivän tärkein juttu. Elämä on tällä hetkellä mulle sekä ihan käsittämättömän kaunista että traagista. Ja hyväksyn sen ihan täysin, ja olen onnellinen. Olkaa tekin. <3

 

 

Kommentoi