Kaksi maailman kauneinta biisiä

Vision One

Miten paljon mulla voi riittää asiaa musiikista?! Kokoajan mä löydän jotain uusia biisejä joista on pakko tulla kertomaan :D Nämä seuraavat biisit on sen verran tuoreita, että ne löytyy toistaiseksi vaan Soundcloudista, mutta eiköhän pian Spotifystakin!  Nää molemmat on niin kauniita, että hajoan kappaleiksi. En kestä enää. ÄÄäää.

Mikko Joensuu - Closer My God

Tämän ihanuuden kuulin eilen ihan sattumalta radiosta, ja olin ihan täysin ällistynyt. Tää on valehtelematta, hands down kauneimpia biisejä mitä oon koskaan elämässäni kuullut. Kuunnellessa menee ihan toiseen maailmaan. Tuntuu kuin olisin kävelemässä heinäpellolla auringonlaskun aikaan, ja sitten alkaisi hiljalleen sataa sellaista ihanaa, lämmintä kesäsadetta. (Mitä ihmettä?:D) Tää on kuin viiden minuutin meditaatio. Ihan uskomaton. Ihan tajuton! 

Ajattelin ensin että jaahas, joku ihana San Fransiscolainen hippi-folk-artisti. Järkytyin kun kuulin että biisin esittäjä on suomalainen, joku Mikko Joensuu! MITÄ? En muista koska olisin viimeksi kuunnellut näin laadukasta suomalaista englanninkielistä musiikkia. Tälläistä tulee meidän maasta ehkä kerran viidessä vuodessa.. Uskomaton.

Huh, miten ihana. Mikon koko levy ilmestyy luultavasti toukokuussa. En malta odottaa.

(Kuva: Joonas Tsokkinen)

Aamuyön Sirkus - Lyijy

Tästä kavereitteni bändistä oon kertonut aiemminkin, heidän uusi levynsä ilmestyy tällä viikolla.  Torstaina oon menossa katsomaan levynjulkkarikeikkaa Turun Gongiin, suosittelen vahvasti! Mainitsin viimeksi, että he ovat parhaimmillaan herkemmissä biiseissä. Ja että olen kyynelehtinyt heidän keikallaan pariinkin otteeseen. Ainakin yksi kyyneleiden aiheuttajista on ollut tämä biisi. Se on laulajan mukaan ylistyslaulu ystäville ja heidän tärkeydelleen. Koko levy on muutenkin täynnä todella paljon mua puhuttelevia sanoja kasvamisesta ja aikuistumisesta.

Linkki

Taistelin hulluna linkittämisen kanssa, en löytänyt biisiä yksittäisenä missään päin Soundcloudia, mutta tuossa uutisessa se on upotettuna. Kuunnelkaa toki saman tien vaikka koko levy. :D Mutta Lyijy koskettaa mua niin paljon, että en edes osaa mitenkään kuvailla sitä, kun oon ihan sanaton.

 

Katso ja nää

En oo enempää

Ja kaikki ne muut olkoon vaan merten pohjaa

Kuollutta hiekkaa

On ihme jos jaksat kantaa mua

On sieluni lyijyntäyteinen

On ihme jos jaksat kantaa mua

 

<3

 

 

Kommentit

Smile (Ei varmistettu)

Closer My God - on kyllä parasta! Mikko on vaikuttanut aiemmin mm. Joensuu 1685 -yhtyeen keulahahmona, kannattaa tsekata niiden samanniminen levy, on aivan loistava. Ja tervetuloa katsomaan Mikon tulevan albumitrilogian toisen levyn julkkarikeikkaa Flow'hun!

mystery
Vision One

Flowhun ei välttämättä riitä rahat ainakaan kolmeksi päiväksi, mutta jossain on ehdottomasti päästävä tämä livenä kokemaan!:)

Kommentoi