Kesä on täällä

Vision One

 

Tässä on ollut pari kivaa viikkoa, joiden aikana kesä on tullut Helsinkiin. En oikeastaan odottanut sitä ihan vielä, mutta eipä tämä haittaa, yhtään. On vaan niin maagista seurata kaiken puhkeavan kukkaan ja lehtien kasvavan puihin melkein yhdessä yössä. Olen istunut paljon ystävieni kanssa puistoissa ja fiilistellyt. Yhtäkkiä vaan tuoksuu kesältä, ruohikon tuoksu sekoittuneena tupakan tuoksuun ja siihen tietynlaiseen kesäyön tuoksuun jota ei voi selittää. Ympärillä on musiikkia ja rauhallinen, unelias, onnellinen tunnelma kaikissa ihmisissä. Pitkä pimeys ja kylmyys on ohi.

En saanut työpaikkaa johon olin haastattelussa. En oikeastaan jaksanut olla siitä edes pettynyt, koska he kehuivat kuitenkin hakemustani ja cv:täni niin paljon. Jos on paljon haastateltavia ja yksi paikka, valinta menee varmasti ihan vaan tunnepäätöksenä. Ja syynä saattoi olla sekin että olin ehkä tehtävään liian pätevä ja he pelkäsivät etten olisi siinä kauaa. 

Lisää työtä vain hakemaan! Nyt stressaa ainoastaan rahapula, koska osa-aikaiset työt jota olen tässä tehnyt ovat katkenneet kuin seinään. Toivon että pian saan jostain toisen edes osa-aikaisen työn paikkaamaan rahantarvetta. Kalliosta en halua muuttaa mihinkään koska rakastan olla täällä. Tänäänkin illalla puistossa istuessa edessä oli kolme espanjankielistä poikaa, jotka kuuntelivat espanjankielistä räppiä ja räppäsivät sen tahtiin. NIIN ihanan näköistä! Kalliossa on varsinkin kesällä usein sellaista että näkemäni tapahtumat ovat kuin elokuvasta, soundtrackia myöten. En halua täältä minnekään.

Eteen on tullut kaikkia hauskoja pikku tapahtumia jotka on naurattaneet päiviä myöhemminkin. Se on sitä isointa kesän taikaa! Esimerkiksi lähibaarissa jokin todella hauska humalainen mies tuli puhumaan meille jotain Batman-elokuvan repliikkejä, öristen niitä englanniksi. Nauroin niin paljon että kyyneleet valuivat pitkin poskia :D  

Eilen kävelin kadulla ja kaksi tavallisen näköistä miekkosta katsoivat pitkään, ja mennessäni ohi toinen sanoi toiselle "täällä kyllä näitä daameja riittää"! Ookoo? :D mitähän he tarkoitti "daamilla", ilmeisesti jotain ihan hyvää. Oon ihan mielelläni daami!

Tänään taas nähtiin puistossa (uusi elinympäristöni) joukko nuoria joilla oli ylioppilaslakit päässä. Mietittiin että onkohan he abeja jotka on juuri saaneet tietää että saavat lakin, ja rynnänneet saman tien ostamaan sellaiset kaupasta. Ystäväni sanoi että "voi tota aikaa, se oli sitä aikaa kun luuli että itsestä tulee vielä jotain". Toi kommentti oli itselleni niin hauska ja terapeuttinen, niin monella tavalla. On vaan parasta välillä hellittää siitä paineesta mitä asettaa itselleen vaikka oman työuransa suhteen. 

Monet lähelläni odottavat minusta tulevan vielä rikas ja kuuluisa taiteilija. Se jaksaa aina herkistää itseäni, kun he puhuvat siitä niin totena. Toivon että pääsen ainakin puoleen väliin tuossa haaveessa, että saan vielä jotain oikeaa ja konkreettista tehtyä. Taiteessa itselleni on kaunein se ajatus, että jätän tänne maailmaan jotain sillon kuin aika on itsestäni jättänyt. 

Suhde Miehen kanssa jatkuu edelleen, ja on aika mielenkiintoinen. Viikko sitten jokin ahdisti ja oli pakko päästä purkamaan hänelle kaikki ajatukset pään sisällä. Sanoin suoraan etten usko että jutustamme tulee mitään. Sitten kun tuon sai sanottua, ahdistus lakkasikin ja hänen kanssaan olikin tosi paljon helpompi olla, ja haluan edelleen nähdä häntä. Saa nähdä mihin juttumme vielä etenee, mutta on ihanaa että saan viettää aikaa hänen kanssaan ja että elämässäni on pitkästä aikaa tietynlaista fyysistä ja henkistä läheisyyttä.

Linkittäisin tähän loppuun Yonan uuden Ghetto-biisin, jota olen kuunnellut lähes repeatilla. Se on mielettömän ihana. Kuunnelkaa se.

Kommentit

kjsahfjksf (Ei varmistettu)

"rikas ja kuuluisa taiteilija"

> rikas
> taiteilija

Ei mahdu samaan lauseeseen :D

t. en ole kettuilemassa, tätä samaahan se on itsellenikin

mystery
Vision One

Nykysessä tilanteessani se että pärjää taloudellisesti taiteellaan on jo mielestäni rikas :D ja niin varmasti kavereidenikin mielestä. Eikä se raha muutenkaan oo se tärkeämpi puoli!

Kommentoi