Kevät

Hups, viime postauksesta on vierähtänyt taas hyvä tovi. Oon kokenut taas suurta kirjoitusväsymystä, on ollut vähän sellainen olo että jaksanko enää blogata ollenkaan vai pitäisikö pistää tää kokonaan tauolle. Se että Lilyn alusta muuttui ainakin itselleni vaikeammaksi käyttää ei ainakaan lisää kirjoitusintoa. Mutta kyllä aina jotain pientä tekee mieli kertoa. Arkielämässä tulee mieleen paljonkin kirjoitusaiheita, mutta se että istuu koneen ääreen niitä kirjoittamaan vaatii paljon.

Tällä viikolla kävin taas Uunisaaressa, jossa oli niin mieletön tulevan kesän tuntu että  mua alkoi melkein itkettää onnesta. Aallot löivät kuiviin rantakallioihin ja lokit huusivat. Miten kutkuttavan ihana se tunne voikaan olla joka kevät!

Pyydän anteeksi vinoja horisontteja, en millään jaksa alkaa nyt muokkaamaan näitä 😀

Elämässäni ei ole muuten tapahtunut mitään suurempia, sama arkeni jatkuu. Se oli ehkä isompi juttu että otin viimein ensimmäisen tatuointini jota olin miettinyt vuosia. Oli niin jännää tehdä jotain mitä ei ole tehnyt koskaan aiemmin. Kävin Koditon perhe- studion Haydenilla, häntä voin suositella lämpimästi. Ihana australialainen tyyppi joka tekee tosi kaunista tatuointijälkeä. Hänen instansa on @hiiidn.

(kiva muuten että mainoksetkin on täällä uudessa Lilyssä entistä suurempia, näähän vie jo puolet palstatilasta. Oi niitä aikoja kun ne ei tulleet vielä tekstin keskelle.)

Asia mitä en vissiin ole blogiin sen suuremmin kertonut, on se että oon edelleen ollut aika läheisissä väleissä miehen kanssa josta erosin.Me kyllä oikeasti erottiin ja asiat ovat muuttuneet, mutta koska asumme tosi lähekkäin ja pidämme toistemme seurasta niin paljon, niin kummasti viikonloppusin aina ajaudumme hengailemaan ja nukkumaan toistemme luo.  Se on ollut musta edelleen ihanaa, vaikka tietty samalla surettaa että emme voi vaan olla pari. Koen kuitenkin että mulla on ohjat käsissäni tän suhteen osalta enkä satuta itseäni, vaikka  tää saattaakin kuulostaa vähän epäilyttävältä tilanteelta. Haluan pitää miehen elämässäni siltä osin kuin vaan pystyn, ja hänellekin on tosi tärkeää saada viettää aikaa mun kanssa. Toistaiseksi meillä  on hyvä näin.

En voi uskoa että ensi kuu on huhtikuu.  Ja että kesällä pääsen viettämään ekaa palkallista kesälomaani vuosiin. Silloin ajattelin lähteä koko loman ajaksi Norjaan.

Me ollaan nyt selvitty pimeästä aikakaudesta ja valon aikakausi on edessä. <3 Siitä kannattaa olla nyt tosi onnellinen!

Tää on joka kevät se ultimaattinen kevätbiisi joka on pakko kuunnella auringossa istuen. Maailman ihanin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *