Luonteeni huonot puolet

Vision One

Ei hätää, teen tän jälkeen postauksen luonteeni hyvistä puolista! Mutta nyt ajattelin eritellä ihan itseäni varten ne puolet itsessäni, jotka tekee elämästä vähän vaikeaa. Ne on hyvä määritellä ja tuntea tarkkaan, jotta niille osaisi paremmin myös tehdä jotain.

 

1. Dramaattisuus

Ihan kaiken kanssa. Ajattelen pienestäkin vastoinkäymisestä että NONNIIIH, tässä sitä nyt ollaan sitten saatana! Kaikki on huonosti!  Okei en ole tässä mitenkään samalla tasolla kuin äitini, johon verrattuna olen rauhallinen viilipytty. 

 

2. Yliherkkyys (myös hyvä puoli)

On hieman hankalaa joskus elää sellaisessa tunnemeressä kuin minä. Mulle on suotu ainakin viiden ihmisen tunnelataukset. Tää tunnemäärä on usein tosi raskas taakka kantaa, mutta parhaimmillaan ne nostaa mut hyvin pienen asian johdosta ylös suosta.

 

 

 

3. Viivyttely

Tää on kamalinta. Jätän kaikki mahdolliset pakolliset asiat viime tippaan , kuvittelen että ne katoaa itsestään jos en hoida niitä. Tekee esimerkiksi rahan käytöstä aika hankalaa. Procrastinate on muuten verbi joka on aina jaksanut ihmettää mua, se ei kuulosta yhtään viivyttelyltä, enemmänkin ennustamiselta :D 

 

 

4. Helppo synkkyyteen vajoaminen

Tääkin on vähän sama kuin dramaattisuuteni. Mutta pelkään tosiaan vähän liikaakin sitä että kaikki on pilalla ja ikuisesti, jos joskus menee vähänkin huonommin.

 

5. Huono ulosanti

Oon huono ilmaisemaan ajatuksiani sekä tekstin että puheen muodossa. Vaikka oon kirjoittanut blogeja monta vuotta, se ei ole kuitenkaan ihan hirveästi parantanut asiaa. Musta tuntuu aina siltä että mulla on päässä tosi isoja ajatuskokonaisuuksia, mutta en osaa kertoa niistä kuin tiivistelmän suomen kielellä. Työhaastatteluissa esimerkiksi vähän paha ominaisuus. Johtuu varmaan ihan siitä että olen aina ollut niin esiintymiskammoinen ja vältellyt asioiden ääneen sanomista. Muistan kun joskus koulussa oli ilmaisutaidon tunteja ja inhosin niitä sydämestäni.

 

 

6. Esiintymiskammo

Tästä päästäänkin sujuvasti tähän, että pelkään esiintymistä kyllä ihan naurettavan paljon. Ihan turhaa. En tiedä johtuuko se edes ujoudesta vai mistä, lähinnä mua vaan inhottaa jos muhun kohdistuu paljon katseita. En tykkää siitä tilanteesta ja haluan paeta.

 

7. Huonot ihmisiin tutustumistaidot

Välillä hävettää kun tajuan, miten mua ei oikeasti kiinnosta tutustua uusiin ihmisiin vaikka bileissä. Tai no, joskus kiinnostaa ja joskus ei,  oikeastaan teen päätöksen ihmisten kiinnostavuudesta vähän liian nopeasti. Varsinkin jos tiedän, etten tule näkemään heitä sen illan jälkeen, mua ei todellakaan kiinnosta jutella pelkästään juttelemisen takia. Se on musta maailman väsyttävintä. On käynyt vähän liian monta kertaa niin, että oon ensin ajatellut jostain ihmisestä että aaaaa en mä jaksa jutella tolle, ja sitten kunnollisen tutustumisen jälkeen tajunnut että hitto, täähän on ihan mahtava tyyppi! 

 

 

 

Mutta se siitä, tälläisiä huonoja puolia mussa on. Vois ne kai olla pahempiakin. Näitä mä haluan itsessäni työstää :)

// myöhempi edit: Miksi Fok_itin piirtäjä on stalkannut mun elämää jo vuosia? :D

 

Kommentoi