Olavi

Vision One

(Kuva: Päivi Seppänen)

Jos vielä yhden postauksen saisin kirjoittaa Olavista, nyt uuden levyn kuuntelun jälkeen!  Kaverin suostuttelemana päädyin taas lauantaina hänen keikalleen, jossa joku tyyppi sai tallennettua ylläolevan ihanan hetken. Keikka oli ihana, Olavi otti muun muassa lavalle pariskunnan joka valssasi taustalla hänen esittäessään ihanaa Kaiken jälkeen olet kaunis -biisiä, jonka jälkeen yleisö pääsi todistamaan kosintaa. Hetki oli mielettömän kaunis, pyyhin vaan kyyneleitä poskiltani. 

Uusi levy on ihan helvetin hyvä, ehkä paras Olavin tekemä, jos miettii sen kokonaisuutta ja tasapainoisuutta. Alusta loppuun pysyy sama tunnelma ja elämänmakuisuus. Mitä juuri nyt rakastan hänen musiikissaan eniten, on juuri se miten siinä kuuluu elämän ihanimmat puolet. On vaan niin supertaitavaa osata tallentaa ne kauneimmat hetket mitä nyt ikinä voikaan elämässään kokea. Kesä ja rakkaus! Kesä ja rakkaus. Niihin aihealueisiin Olavi keskittyy. Ja sekös mulle kelpaa. Aika hauskaa miten just nyt rakastan Paperi T:n taitoa kuvailla rehellisesti ihmisen sielun synkempiä puolia, ja Olavin taitoa kuvailla sitä valoa. Ying ja yang! 

Biisit on ihanan soljuvia ja tunnelmallisia , ensimmäisenä ihastuin biiseihin Toinen ja Herää kaunokaiseni. Tervetuloa on myös ihana, vauhdikkaampi rokkibiisi. Olet elossa iskee kovasti keväiseen mielialaani, Olavi kuulostaa biisissä ihan Pelle Miljoonalta. 

Kultaa hiuksissa - biisi, jonka Olavi omisti keikalla vaimolleen, kuvaa ehkä koko levyn aika hyvin. 

 

Kesäyössä ikkunat huurussa

Sulla on kultaa hiuksissa

Valokuvia kellastuneita ei meistä tuu

Miten nollat ja ykköset haalistuu

Katso horisontti on melkein huomaamaton

Jos tää hetki jatkuu pitää kyljistä nipistää

Minä elän, minä elän, minä elän, minä elän

Ja vain hetken olen kevyt kuin höyhen

Vielä kerros ennen kuin alas tuun

 

<3

 

Kuunnelkaa , ostakaa, ihastukaa, suosittelen vahvasti!

Kommentit

Kiti

Olavi on ihana. <3 Rakastan hänen sanoituksiaan.

mystery
Vision One

Niinpä :)

Kommentoi