Ota suru vastaan

Vision One

En pidä Jenni Vartiaisesta, mutta yksi hänen biisinsä on hyvin tärkeä ja merkityksellinen. Niin tärkeä että kaikkien pitäis kuunnella se. Siinä puhutaan siitä, miten suru pitäisi ottaa vastaan lahjana. Koska sillä on niin tärkeä tehtävä ihmiselle. Sitä ei saisi kieltää vaan ottaa arvostaen vastaan.

Viime aikoina olenkin yrittänyt mennä huonoa oloa kohti sen sijaan että kieltäisin sen. Sanonut ihmisille ihan suoraan että mulla ei mene nyt hyvin. Ja ollut kuuntelematta jotain tsemppibiisejä. Ihan vaan keskittynyt olotilaani ja siihen mitä se haluaa mulle sanoa.

Tällä hetkellä mulla on taas paljon parempi olo ja pää on selkeä, mutta luulisin että suurimmalta osin sen takia, etten kääntänyt päätäni pois huonoista asioista, enkä kieltänyt niiden olemassaoloa. 

 

 

Se mitä kunniavieraasi kertoo

Kätke se sydämees tarkoin

Ei niitä oppeja kirjoista löydä

Ei ostaa voi miljoonin markoin

Itkuja varten on ihmisen silmät

Vierikää kyyneleet

Tuleehan tuolta se toinen päivä

Kun on kepeät askeleet

    En halua lukea enää yhtäkään listausta siitä että "mulla on kurja olo, joten nyt keskityn näihin hyviin asioihin jotta se kurjuus menisi pois". EI. Ei se mene! Tai tietty joku pieni negis menee, mutta sellainen kokonaisvaltainen en tiedä mitä järkeä missään on-fiilis pysyy sisällä tasan niin kauan, kunnes siihen kiinnittää oikeasti huomiota. Ei se tarkoita että siihen pitäisi jäädä vellomaan, tai että olisi heikko ihminen kun tietää sen olevan olemassa. Vahvuutta on myöntää, että aina ei ole hyvä olo. 

 

 Nyt olen taas paremmin jaloillani. Nyt on aikalailla sellainen taistelijafiilis, että anna tulla vaan elämä, pistä nyt kaikki sitten vaikka samaan aikaan niskaan. En ole siihen mitenkään erityisen valmis, tai erityisesti voimissani muutenkaan, mutta selviän kyllä.  Opinnäytetyöni on pian julkaistu eikä mulla ole juuri mitään koulutehtäviä enää jäljellä. Ensi viikon jälkeen pääsen vielä pariksi viikoksi verstaalle työskentelemään ihan rauhassa, omassa tahdissani. Pääsee vielä kerran tekemään kunnon käsitöitä ja nauttimaan tuoreen puulankun tuoksusta. Tiedossa on vaikka mitä muutakin hauskaa seuraavalle kuukaudelle. Hurraa ! 

<3

   

Kommentoi