Pieniä huomioita

Maaliskuu oli todella kiireinen ja työntäyteinen kuukausi mulle, samalla tietty muutin uuteen asuntoon. Kirjoitan tätä uudesta unelmieni kämpästä. En voi uskoa että asun täällä, enkä ole vaan matkalla jossain hienossa AirBnb- kämpässä. Olen vieläkin aika poikki kun viime viikko oli niin raskas, ja keräilen itseäni pikkuhiljaa henkisesti.

Tää on näkymä silmieni edessä juuri nyt. Täällä on vielä niin paljon laitettavaa, mutta tästä tulee niiiin hieno. Kun saan sohvan ja maton ja ruokapöydän. Aion asua tässä niin kauan kun  vaan Kalliossa asun, ellei sitten tule joku mies jonka kanssa on tärkeää muuttaa yhteen. En kuitenkaan usko sellaista tapahtuvan, kun ei toi seurustelukaan näytä elämässäni tapahtuvan oikein millään. 😀 Että ehkä oon tässä 10 vuotta, ehkä 15. Kuka tietää.

Mutta tässä kommenttejani asioihin joita en ole kerennyt kommentoimaan viime viikkoina.

 

  • Äänestin Maria Ohisaloa. Olisin oikeastaan halunnut äänestää Vasemmistoa, mutta heillä ei ollut mielestäni muita hyviä ehdokkaita kuin Li, ja häntä olen äänestänyt aiemminkin. Vasemmisto kaipaisi musta enemmän vakavasti otettavia pukumiehiä ja naisia, eikä sellaisia hupihahmoja kuin vaikka Heikki Kuula.Hyvät arvot hänellä varmasti on, mutta en vaan osaa kuvitella häntä pitämässä puheenvuoroja eduskunnassa. Maria Ohisalo on musta fiksu tyyppi ja hän haluaa ajaa juuri niitä kahta asiaa mitkä on myös mun mielestä tärkeimpiä politiikassa: ympäristöasiat ja köyhyyden poistaminen. Toivon tosiaan että tällä kertaa vaaleissa mahdollisimman moni nuori aktivoituu ja että äänestysväestön keski-ikä olisi reippaasti aiempia vuosia nuorempi. Koska mä uskon nuoriin ja heidän hyviin arvoihinsa.

 

  • Yksi asia mikä mua on ihmetyttänyt hirveästi tänä vuonna on vaalimainosten värit! Siis se miten ehdokkaat ei käytä mainoksissa oman puolueensa värejä. Musta tämä on väärin, koska värit herättää kuitenkin vahvoja mielikuvia. Esimerkiksi Kokoomus on käyttänyt yhtäkkiä paljon punaista väriä, bongasin yhden ehdokkaan mainoksen joka oli kokonaan punainen. Miksi he haluavat yhtäkkiä käyttää vasemmiston väriä, joka on aina rinnastettu kommunismiin? He ovat kuitenkin täysin oikealla oleva oikeistopuolue. Samoin bongasin demareiden edustajan jonka koko mainos on keltainen (RKP:n väri) ja yhden joka käyttää vaan tummanvihreää mainonnassaan, vaikka ei ole vihreä. Yritetäänkö tällä oikeasti vaan kosiskella muiden puolueiden ehdokkaita vai mitä ihmettä? 😀

 

 

  • Michael Jackson – dokumentti Leaving Neverland on musta tosi mielenkiintoinen ja hurja. En usko hetkeäkään että hän olisi täysin viaton. Hyväksikäytöissä ei juuri koskaan jää fyysisiä todisteita, vaan syytös ja puolustus on aina sana sanaa vastaan. On aina vaikeaa tietää miten asiat on oikeasti menneet kahden ihmisen välillä. Esimerkiksi Johnny Deppin tapauksessa hänet todettiin loppujen lopuksi syyttömäksi parisuhdeväkivaltaan, ja kävi ilmi että hän olikin ollut uhri eikä syyllinen, tosin vasta sitten kun hänen ex-vaimonsa myönsi valehtelun. Mutta MJ:n kohdalla on tapahtunut niin paljon outoa lapsien kanssa hengausta ja nukkumista muutenkin, etten epäile yhtään etteikö siihen liittyisi jotain seksuaalistakin. Dokumentti oli mielestäni uskottava, vaikka miesten kertomissa jutuissa olikin jotain ristiriitaisuuksia kuten jotkut väärät vuosiluvut ja niin edelleen. Uskon että MJ oli oikeasti syyllinen lasten hyväksikäyttöön, mutta se ei poista sitä etteikö hän silti olisi mielestäni hieno artisti. Mua on ihmetyttänyt miten rankasti jotkut ovat tuominneet dokumentin ja kieltäneet jyrkästi sen että Michael olisi koskaan tehnyt mitään.Miksi se on niin vaikeaa uskoa? Esimerkiksi Mungolifen teksti aiheesta oli naurettava, koska hän ei ole edes nähnyt dokumenttia ja päätti silti että Michael on syytön..

 

 

  • En oo muistaakseni ennättänyt kehumaan M/S Romantic- sarjaa täällä vielä. Tää oli musta IHANA! Ihan ärsytti kun jaksoja oli niin vähän. Hahmot oli niin hyvin onnistuneita ja hauskoja. Sarjassa näyttelee myös yksi vanha tuttuni vuosien takaa. Hän näyttelee ”hurripariskunnan” bestmania joka saa lättyynsä suomalaiselta bestmanilta. Melkein kiljahdin kun hän tuli ruutuun, koska olin tosi ihastunut häneen joskus. 😀

 

  • Sen sijaan Aikuiset – sarja oli musta pettymys. Päähenkilö on musta aivan kauhea, käyttäytyy kuin 15-vuotias ja muutenkin sarja on musta liian kaukana todellisuudesta (rahaton päähenkilö asuu valtavassa kämpässä Kalliossa ja pitää samalla kahvilaa josta ei saa mitään tuloja?) ja kaikki sivuhahmotkin on vedetty aivan övereiksi. Harmi, kun sarja olis voinut toimiakin, siinä oli hyvät ainekset kasassa. Aikuistuminen on mielenkiintoinen teema.

 

  • Löysin pitkästä aikaa uudelleen Ratatat- bändin jota kuuntelin joskus yläasteella. Oon kuunnellut näitä seuraavia biisejä ihan hulluna nyt parin viikon ajan. Jaan ne teillekin, ehkä tekin ihastutte.
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *