Tavallisen hyviä päiviä

47491594_2247102268881293_4526513423923544064_n.jpg

Pari viime viikkoa on ollut mukavia. Sellasia perusmukavia. Oon tykästynyt työpaikkaani, vaikka työ onkin ollut välillä haastavaa ja kiireistä. Nyt oon kuitenkin alkamassa oikeasti oppia työtehtäväni ja sormi ei mene enää ihan helposti suuhun. Työporukkamme on superkiva, oikeastaan kukaan ei ole esimerkiksi mököttävää sorttia vaan kaikki on sellaisia hyväntuulisia perusluonteeltaan. Se piristää itseäkin kovasti. Itsehän olen myös oikeastaan aina hymyileväinen vaikka olo olisi muuten mikä, ja itseäni kuluttaa ihmiset jotka valittavat turhista asioista päivittäin. On ihanaa olla työporukassa johon itse sopii.

Raha-asiat tuottaa vielä vähän stressiä ennen ekaa palkkaa, kun rahaa tuleekin yhtäkkiä vähän eri kohdassa kuuta kun aiemmin ja matkakortista pitää maksaa 100 e. Onneksi se hinta halpenee ensi vuoden puolella!

Aikaisin herääminen ja täysin uudet asiat on antaneet aivoille sellaista kivaa lisäbuustia ja energiaa, vaikka toki oon samalla myös niin väsynyt kuin mitä tää aika vuodesta väkisinkin tekee ihmiselle. Mutta oon huomannut olevani paljon terävämpi ja nopeampi liikkeissäni monissa asioissa, en ole enää sellaisessa horroksessa kuin ennen työn aloitusta.

Ostin juuri lipun Ville Valon ja Agentsin Someron keikalle ensi vuoden huhtikuulle, ja oon niin onnellinen! Somerolla on joku ihana vanha tanssilava missä he esiintyy, ja oon haaveillut juuri tälläisestä keikasta jo vuosia. Silloin on jo valoisat illat. Jotenkin tuntuu että ei tää talvi nyt niin pitkä loppujen lopuksi ole, kyllä se huhtikuu sieltä kuitenkin jossain vaiheessa koittaa, ja nyt on jotain tollaista ihanaa mitä odottaa. 

Miehen kanssa menee hyvin, ollaan vietetty paljon aikaa yhdessä, suunniteltu joulun viettoa yhdessä ja hitsauduttu enemmän yhteen kuin ennen. Olen tosi iloinen että hän on elämässäni. 

Kaikki on nyt oikeastaan melko mukavasti, jos rahahuolet vielä lakkaisi kokonaan piinaamasta. Ja pääsisi vaikka matkustamaankin joskus. Olis täydellistä.

 

Kommentit (2)
  1. Onnea on työpaikka ja kollegat, joiden parissa on mukava työskennellä! 🙂 Kaikissa paikoissa se ei toteudu. Ja oi, minäkin haaveilen tuosta Ville Valon & Agentsien keikasta, sinne olis vähän niinku pakko päästä! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *