Unelmakuvia

Vision One

Eksyin eilen Unsplash.com-sivustolle selailemaan ihania kuvia vuorista ja metsistä. Sivulla on ihan ilmaisia ja vapaita käyttöön kaikki nämä upeat kuvat, joten suosittelen jos tarviitte sellaisia johonkin projektiinne. 

Mutta niin, minä käytin nyt näitä kuvia unelmointiin. En ole unelmoinut aikoihin. Ja vaikka tiedän että tavallaan kaikki mitä hyvinvointiin tarvitsisin olisi muiden ihmisten lisäksi kaunis luonto ja sen näkeminen joka päivä, se tuppaa kuitenkin aina vähän painumaan taka-alalle. En usko että masennukseni olisi koskaan ollut niin voimakas kuin mitä se oli, jos olisin saanut päivästä toiseen katsella tälläisiä ihania vuoria ja metsämaisemia kuin näissä kuvissa. 

Maailma on niin uskomattoman kaunis. Voisipa sen muistaa jokainen päivä. Jos mulla olisi aurinko, nuo ylläolevat maisemat ja muutama tärkeä ihminen elämässäni, niin siinä olisi kaikki mitä tarvitsisin. En tarvitsisi suurta määrtä rahaa tai hienoa asuntoa, autoa tai mitään materiaa. Voisin asua vaikka hyvin yksinkertaisessa vuoristomökissä joka lämpenisi puulla, ja pihalla olisi kanoja ja hevonen. Kyllä, oman hevosen omistaminen on yksi unelmistani :)  ja sitten olisi pari läheistä ystävää lähistöllä asumassa. Mies tietty mökissä kanssani. 

Harmi, että juuri nyt konkreettisesti tuon saavuttaminen tarkoittaisi suurta määrää rahaa. Jos haluaisin oikeasti johonkin mökkiin vuorille asumaan, niin pitäisi maksaa lennot, asuminen, vuokra.... Ja hoitaa Helsingin asunto ja työt. Joo ei ihan onnistu nyt. :D  Yritän silti miettiä, mitä voin tehdä sen eteen että saisin edes suurinpiirtein tuon unelman eteeni.

Ongelma on siinäkin, että rakastan toisaalta myös kaupunkia tosi paljon. Varsinkin kesäisin. Jos voisin edes osan vuotta viettää luonnon keskellä niin se olisi jo tosi hieno juttu. Kun vietin viime vuonna kolme viikkoa Lofoottien erämaassa, siinäkin ajassa tuli jo ikävä kauniita kaupunkivaatteita ja avokadoja, ja terassilla ja kahviloissa istumista. Jos nää kaksi asiaa voisi jotenkin yhdistää, olisin onnellinen. Ehkä jossain luonnossa/metsässä asuminen, mutta kaupungissa töiden tekeminen? Työmatkat ei mua haittaisi jos tää olisi mahdollista.

Tälläistä pohdintaa tähän päivään :)

 

Kommentoi