Aaa, asioita joita en ymmärrä

visual diary

Baarissa on niin kuuma, että siirrämme tanssilattian kadulle.

En ole vieläkään ihan täysin sisäistänyt sitä, että baarikaduilla yhdestä paikasta voi ostaa juoman, sitten vaellella se kädessä pitkin katuja ja poiketa toiseen baariin, tai jäädä istuskelemaan katukivetykselle. Ketään ei kiinnosta ostitko sen oluen täältä vai viereisestä paikasta. Parhaimmillaan ison tuopin saa eurokymmenellä. On ihanaa, että voi(si) vihdoin olla ihminen joka sanoo: MINÄ tarjoan.

Baarin avonaisesta ikkunasta kuuluu musiikki kadulle asti, joten tanssimme siinä. Kuuma keli, hyvät biisit ja lauantai-ilta. Minulla on päälläni vuosia sitten Pariisilaisesta vintagekaupasta löytämäni kuosihame, josta joskus ajattelin: onpa kirjava ja lyhyt. Nyt käytän sitä ihan tuosta vain (eikä sen melkein polvimittainen pituus kovin lyhyeltä tunnu). Hiukset olen pessyt viimeksi keskiviikkona, mutta kostea helleilma tekee niistä hieman laineilevat ja siedettävät. Pyyhin hikeä vessapaperiin ja lisään huulipunaa ilman peiliä.

Jostain ilmestyy kivannäköinen mies, joka pyytää minua sunnuntaitreffeille. Hän tallentaa numeronsa puhelimeeni ja kirjoittaa nimensä eteen Aa.

Aaa, mietin hetken. Aaaa, what? On sitten pakko kysyä.

Jotta olisin sun listalla ensimmäisenä, sanoo miekkonen smuuthisti ja pussaa poskelle. Nähdään huomenna.

Totuuden nimissä kerrottakoon: en soittanut. Pesin pyykkiä, tein pestoa vihreistä pavuista ja kävin kävelyllä.

Ku emmää jaksa just nyt tutustua keneenkään.

-----

Here are my Saturday night patterns.

Kommentit

Laura T.
M O L

Ihana Suomi-Saara! Mää en jaksa soittaa ny yhtään mihinkään.

saarah
visual diary

Hah, oon niin huomannut täällä olevani Suomi-Saara :D :D

Mut ku ei aina vaan jaksa!

Helmi K
sivulauseita

Mä luulin siellä ollessani että on käynnissä joku ihana kaupunkitapahtuma, tyyliin korttelifestarit, kun kaikki vaelsi kaduilla sikinsokin juomien kanssa, kaikki ovet oli auki, kaikkialla sai polttaa ja musiikit sekoittui ravintoloiden ja asuntojen kesken, mutta sitten se sama toistuikin joka ilta.

Ah Lissabon! Hyvän paikan valitsit retkellesi.

Ja mä niin tiedän tuon tunteen. Koska yleensä en koskaan jaksa tutustua kehenkään :D

saarah
visual diary

Mä muistan kans ekalla kerralla ihmetelleeni että aijaa eikö mun tarvikaan juoda ensin tätä olutta ennenkuin voin vaihtaa baaria :D Oi ihana baarivapaus!

Uusiin ihmisiin tutustuminen on RANKKAA. Ei aina vaan jaksa.

jessijii (Ei varmistettu)

Voisitko sä tehdä sellasen kunnon matkaopastyylisen what to do ja where to go postauksen Lissabonista? Mis ois parhaat baarit, clubit, kaupat ja vaik lähirannat? Ois mahtavaa.

saarah
visual diary

Voisin!

Tämä on ollut kauan jo mielessä, mutta koska se vie huuuurjan paljon aikaa, en ole vielä saanut aikaiseksi. Mutta teen jossain vaiheessa, lupaan :)

japiko (Ei varmistettu)

KA-DE !!!!!1111

saarah
visual diary

:)

nansk

Se, että saat caipirinhan parilla eurolla, etkä noin kahdeksalla - tai ollenkaan, kun ei meillä ole sitä sokeriruokoviinaa!

saarah
visual diary

Oi joo, ne halvat drinkit <3

Kommentoi