Anna palautetta, voita superfood -kirja!

visual diary

Moni on kysynyt minulta, mitä tapahtuu blogille kun muutan ja elämästäni tulee ehkä hieman erilaista.

Ei mitään, olen vastannut, blogi on ja pysyy. Mutta entä jos se muuttuisi, mihin suuntaan se voisi muuttua?

Kun aloitin tämän blogin nelisen vuotta sitten, ajattelin sitä lähinnä tapana laittaa itselleni muistiin kaikenlaista. Visual Diary, kirjaan sinne kaiken kivan mitä olen nähnyt. Sittemmin olen alkanut kertoa enemmän itsestäni, sekä kuvallisesti että tekstillisesti.

Tämän blogin kautta olen päätynyt mm. Olivia -lehteen esittelemään vaatekaappiani, Kampin keskukseen stailaamaan miehiä, Apartment Therapyyn esittelemään sisustustani ja viimeisimmäksi Lily talksiin puhumaan kameralle siitä, miten tärkeää visuaalisuus on blogeissa. Harrastuksesta on tullut vähän niinkuin sivuduuni.

Käytän blogiin paljon aikaa ja voimavaroja, mutta tykkään siitä myös tosi paljon.

Nyt haluaisinkin tietää, MISTÄ SINÄ lukijana TYKKÄÄT? Mitä lisää, mitä ehkä vähemmän, mikä on ollut parasta ja mikä ihan tyhmää? Millainen voisi olla Visual Diaryn tulevaisuus?

-----

Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvon yhden ihanan kirjan. Hanna Sumarin Välipalat - Virtaa superfoodeista on kaunis ja fiksu kirja terveellisistä välipaloista. Sen ulkoasusta vastaa Musla -blogin Kirsikka Simberg, joten kirja näyttää myös oikein kivalta.

Arvon kirjan vappuaattona, 30.4. Vastaathan siis siihen mennessä. (Arvonta koskee vain Suomea).

Kommenteista kiitän jo etukäteen.

-----

 

Kommentit

possumunkki (Ei varmistettu)

Tykkään blogissasi tosi monista asioista, mutta jos nyt vain yksi pitäisi valita niin... Tykkään blogissasi erityisesti siitä, että esittelet kiinnostavia uusia brändejä ja vaatemerkkejä, saitteja ja ilmiöitä tosi vikkelästi ja kiinnostavasti, ainakin itse luen monista jutuista täällä ensimmäisenä (niinkuin nyt vaikka tuosta uusimmasta Marimekon mallistosta). Tuntuu että pysyy kartalla kaikesta kiinnostavasta lukemalla sun blogiasi :)

mimosaa.. (Ei varmistettu)

Tykkään blogista juuri tällaisenaan. On mukava lukea jutuista mitkä inspiroi suo/mistä diggailet. Samalla on myös mukavaa lukea vähän henkilökohtaisempiakin kirjoituksia. Täältä saa paljon inspiraatoita ja blogisi on ihanan hyväntuulinen.

Mia K.
Voi taivas

Älä kysy.

Ole. :)

Matilde (Ei varmistettu)

Blogisi on monipuolinen ja mielikuvituksellinen. Lisää tarinoita omasta arjestasi olisi kiva lukea.
Kiitos aurinkoisesta blogista!

hei (Ei varmistettu)

Pidän siitä että kuvat ovat aina esteettisesti kauniita ja mietittyjä ja linjassa toistensa kanssa. Kokonaisuus toimii ja on persoonallinen, mutta myös ajankohtainen ja raikas. Visual diary on minulle kuin mustikat jogurtin päällä tai ripaus suolaa leivälle - sellaista pientä, mutta merkityksellistä ja inspiroivaa.

Cherrycloud (Ei varmistettu)

Blogisi on aina täynnä kauniita kuvia, mutta parasta on se kun esittelet sellaisia juttuja/merkkejä/henkilöitä/jne. joista en ole koskaan ennen kuullutkaan, ja joista en olisi ilman sinua varmasti tullut kuulemaankaan!

Cherrycloud (Ei varmistettu)

Blogisi on aina täynnä kauniita kuvia, mutta parasta on se kun esittelet sellaisia juttuja/merkkejä/henkilöitä/jne. joista en ole koskaan ennen kuullutkaan, ja joista en olisi ilman sinua varmasti tullut kuulemaankaan!

Aino S

Blogi on jo mahtava tällaisenaan, ei tarvitse pahemmin miettiä, mikä voisi olla toisin.

Aiemmin taisit vinkata, että asukuvia olisi mahdollisesti tulossa muuton myötä lisää ja niitä odotankin innolla. Sulla on mahtava tyyli ja oon vähän kade siitä, miten saat värit ja kuosit näyttämään niin hyviltä asuissa.

ikkiam
LUOMA

Haluaisin keksiä mitä haluaisin enemmän tai vähemmän. Mutta EN KEKSI.

Joten sanon sen, mikä tuli ensimmäisenä mieleeni:

Parhaita blogeja ovat ne elämänmakuiset; ne sellaiset, jotka muuttuvat tekijänsä mukana. Siistä toivon rehellisyyttä: Haluan kuulla siitä, mistä SINÄ pidät. Se kai tässä se idea on aina ollutkin. Ja se tästä blogista tekee niin hyvän :-----)

Japiko (Ei varmistettu)

"Älä koskaan ikinä muutu,pysy juuri sellaisena kuin nyt oooot..."

Tai muuta vaan blogiasi uuden elämänmuutoksen suuntaan. Samoissa ikälukemissa,kun ollaan,kiinnostaa elämänmuutos niin pirusti.

Tässä blogissa on parasta monipuolisuus ja se, että täältä löytää juttuja laidasta laitaan. Välillä on mukavaa pysähtyä lukemaan tekstiä ja välillä on kiva vain katsella kauniita kuvia. Jatka siis samaan malliin kuin tähänkin asti ja kirjoita & laita kuvia sinulle tärkeistä asioista! :)

neitiessi (Ei varmistettu)

blogisi on visuaalisesti miellyttävä ja sopivan mittaisia tekstejä on ilo lukea. blogiisi on yhtä ihana palata vaikka joka päivä, mutta välillä pidemmän tauon jälkeen tuntuu jotenkin voimaannuttavalta lukea useita postauksia kerralla. kuten joku jo ehti mainitakin elämänmakuinen blogi, johon voisin vielä lisätä aitouden ja hyvän fiiliksen. hyvä tällaisenaan, mutta mikäli muutos kulkee tulevaisuudessa käsi kädessä oman elämän kanssa, ei siitä voi seurata kuin hyvää!

Heidi_S (Ei varmistettu)

Blogisi on tällä hetkellä kaikista seuraamistani blogeista ehdoton lempparini. Innostun aina kun näen blogin päivittyneen blogilistalla :) Yritin miettiä mikä juuri sinun blogistasi tekee suosikkini. Tykkään kevyestä tavastasi kirjoittaa. Elämänasenteesi vaikuttaa siltä, että katsoisit asioita aina ensimmäistä kertaa. Sellaiselta mitä itsekin haluasin olla, mutta arki aina jotenkin iskee vastaan. Lukiessani olen aina hetken aikaa joku muu. Pidän siitä, että kirjoitat elämästäsi pieniä sattumuksia, kokemuksia sekä jaat visuaalista maailmaasi. Toivonkin, että blogi pysyy suunnilleen samanlaisena. Toki Helsingin sijaan paikat ovat Lissabonista ja sekin on ihan kiva, kunhan blogista ei vain muodostu pelkkää matkaopasta Lissaboniin. Haluan kyllä kuulla Lissabonista, mutta myös elämästäsi ja sattumuksistasi kuvia unohtamatta!

stmea (Ei varmistettu)

Tykkään postauksista, joista opin tai läydän elämääni jotain uutta. Esim. tuote-, tapahtuma-, elokuva-, musiikki- (esimerkkinä Lorde, jota kuulin ekan kerran sun blogin kautta! Jes!), matkailu- ja ravintolavinkit. Niitä toivon siis jatkossakin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei tartte mitään muuttaa. Tämä on hyvä näin. Kiva, että on erilaista. Erityisesti tykkään lukea sun elämästä.
nanna Santa Monicasta

pinka (Ei varmistettu)

Noo omaan mieleenihän tää blogi on ihan kymppi! Koska sun kuvat on tosi kauniita, toivon että ne vaan lisääntyy - etenkin siellä kaakeleiden ja kukkaloiston keskellä!
Itseäni kiinnostaa kovasti kaikki tarinat ja vaiheet miten oot päätynyt mihinkin duuniin tai koulutukseen ja työnkuvasi ylipäätään. Myös mietteesti työskentelystä suomalaisen muotoilun ja visuaalisen kentän saralla.

Kaikkiaan aika kivassa tasapainossa hömppä ja faktat ;)

caro (Ei varmistettu)

Parasta on se, että olet aina perillä kaikista uusista jutuista ja jaat ne meidän kanssamme.
Sulla on myös mielettömän kauniita kuvia. :)
Parannusehdotuksia en oikein keksi. Sopiva sillisalaatti kaikenlaista. Jatka siis samaan malliin!

Lukija (Ei varmistettu)

Tämän blogit kuvat ovat ehdottomasti yksi parhaista asioista, ne ovat persoonallisia, mielenkiintoisia ja kauniita ja erottuvat muista. Muutenkin todella miellyttävä blogi niin ulkoasultaan kuin sisällöltäänkin. Sisustukseen hurahtaneena on aiheesta aina mukava lukea, samoin kuin myös henkilökohtaisempia postauksiasi:)

Hanna Maria
Hanna Maria

Kauniit ja inspiroivat kuvat, visuaalisuus!

V-sukka (Ei varmistettu)

Jos en ihan metsään mene, niin itseäni viehättää blogissasi juuri sinun visuaalinen maailmasi, joka on johtoajatuksena itselläsikin. Mutta tykkään kuitenkin lukea sinusta ja pienistä oivalluksistasi ja mitä sinulle kuuluu, vaikka se onkin vähän hassua kun en usein kuitenkaan kommetoi eikä olla ikinä nähty, heh. Välillä ehkä vähän tylsiä sellaiset postaukset, joissa on liian monta kuvaa jostain mallistosta, mutta niistä en oikein tykkää muissakaan blogeissa (parhaat kuvat riittäisi, olen laiska selaamaan). Odotan innolla Potugalin väriloistoisia kuvia! Niitä katsellessa oma betonilähiö unohtuu.

Ans_ku (Ei varmistettu) http://timanttiablogi.blogspot.fi/

Löysin sinun blogisi noin puoli vuotta sitten ja heti siitä tuli yksi lemppareistani. Tykkään sinun huolettomasta mutta vastuullisesta tyylistä, jonka takaa paistaa hyvä tyyppi.
Toivoisin ehkä enemmän juttuja vaatetuksesta ja tyylistä. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen/ostoksiin ja vinkit parhaisiin nettikauppoihin. Tietysti myös toivoisin lisää ihania värikkäitä kuvia :)

Laurel Wreath

Tykkään kovasti kaikista sun vinkeistä ja suosituksista esim. vaatemerkkien, nettikauppojen ja leffojen suhteen, ne kun ovat usein itselle vielä ihan tuntemattomia.

NIIN JA! Siitä, että saatat blogissa kertoa katsoneesi koko päivän Netflixistä Frendejä. Et arvaakaan kuinka se jotenkin huojentaa mieltä. :D

Sananas (Ei varmistettu)

Blogistasi tulee aina mukavan pehmeä ja harmoninen olo, kuvista olen löytänyt monesti inspiraation lähteen. En siis kaipaa muutoksia, jatka samalla linjalla. No ehkä kissakuvia saisi olla useammin :)
Olen itse opintovapaalla ja tämä oli kyllä paras ratkaisu mitä olen tehnyt! Visuaalisella alalla minäkin ja mikäpä on hauskempaa vaihtelua työelämälle kuin luvan kanssa taidehäröillä pari vuotta. Toivon sinulle oikein antoisia opintoja Portugalissa!

Jonna J (Ei varmistettu) http://auringonkeraaja.blogspot.com

Sun blogi on niin kuin hymy. Se ilahduttaa.

Mintts (Ei varmistettu)

Olen suht tuore lukijasi, eksyin tänne varmaan Lilyn suosituksen kautta, en ole ihan varma :) Tähän mennessä olen pitänyt kaikesta lukemastani ja näkemästäni. Varmasti blogi muuttuu orgaanisesti maisemanvaihdoksen myötä, mutta toivottavasti jatkat nykyisellä kauniilla ja inspiroivalla otteella!

laurail (Ei varmistettu)

tykkään siitä, kun kerrot arjestasi kuvin. eli juuri kuten blogin nimi sanoo! värikkyys ja omalaatuisuus saavat palaamaan tänne uudestaan ja uudestaan. suosikkejani ovat postaukset omasta arjestasi, ja toivon että niitä saadaan myös kaukomailta. :)

Ei tähän voi oikein muuta sanoa kuin että jatka samalla linjalla. Olen lopettanut monien blogien lukemisen, mutta tänne jaksan edelleen palata. Toivon toki, että esittelet uuden asuinpaikkasi yhtä valloittavalla tyylillä :)

mariahenrika (Ei varmistettu)

Olen kovin tykästynyt blogiisi, mutta myös melko tuore lukija - siksi en kyllä keksi parannettavaa! Tämä on minulle paikka pysähtyä, inspiroitua ja ihastella :)

laika (Ei varmistettu)

Blogisi on raikas ja ihana, vähän erilainen kuin muut! :) Tulee kevyt olo kun vierailee täällä. Välillä toivoisin pidempiä tekstejä (koska olet hyvä kirjoittaja!) mutta tää on kyllä just hyvä näinkin. ^_^

Rinkeli2 (Ei varmistettu)

Olen tuore lukijasi, muutaman kuukauden seuraillut ja kahlannut vanhojakin postauksia. Yllätyin, kun jossakin yhteydessä määrittelit blogisi sisustusblogiksi, koska loppujen lopuksi sitä asiaa on sisällöstä aika pieni osa. Suurena sisustusfanina kaipaisinkin lisää juttuja aiheesta!
Kiitos inspiroivasta blogista, olen itsekin graafinen suunnittelija, mutta tällä hetkellä kotiäitinä, ja saan jutuistasi ihanan tuoreen tuulahduksen siitä, mitä visuaalisella alalla tapahtuu!

emmio. (Ei varmistettu) http://linesidrew.emmiojala.eu

Olen jo myöhässä arvonnan suhteen, mutta ajattelin kuitenkin kantaa korteni palautekekoon! Pidän blogistasi ihan hirmuisesti, sillä se on mukava sekoitus huumoria, mutkatonta asennetta ja kiinnostavia, monipuolisia aiheita. Tunnut myös kirjoittavan blogia omana itsenäsi, ja monesti juttuja lukiessa tuntuukin melkein siltä, kuin lukisi vanhan ystävän kirjoituksia. En osaa sanoa, mitkä aiheet minua eniten kiinnostavat, sillä pidän niistä kaikista ja etenkin siitä, että kirjoitat vähän milloin mistäkin - omasta elämästäsi, tapahtumista, muodista, elokuvista ja niin edelleen. Samaan ammattikuntaan kuuluvana minua kiinnostaisi lukea myös enemmän työstäsi ja ajatuksistasi omaan luovuuteesi liittyen.

Summasummarum, jatka samaan malliin! :)

Kommentoi