Blogihaaste: Itse tehty mini-makeover

visual diary

Olikohan se ihana Ma-material girl joka aloitti koti-mini-makeover-haasteen? Olin suunnitellut osallistuvani, mutta ennen kuvat kotikalsareissa olivat vaan niin kamalia, että päätin unohtaa koko asian.

Kuvia koneelle purkaessani nämä kuitenkin huvittivat jopa itseäni niin, että menköön julkisiksi:

CHALLENGE ACCEPTED!

Kotilook: Aamutakki olisi vielä chic, mutta kun kuosien sekamelskaan yhdistää kuosihousut ja puolinutturan ja kampaamattoman loppuosan tukasta. Aijai.

Paranneltu look: Uusi huulipuna (vaihdoin Diorin 844:ään. Kukaan ei huomaa eroa, en oikeastaan edes minä itse. Kiitos tästä vinkistä ihana Sokoksen Dior-konsulentti) Pesty ja kiharrettu tukka, kulmakarvat. Ja vaatteet: luottojakku: Urban Outfitters, trikoominari: H&M, kengät: Camper.

Muikea ilme: No olin lähdössä juomaan skumppaa.

----

DIY mini-makeover challenge accepted!

 

Kommentit

em-mau (Ei varmistettu)

saako udella, että miten sä kiharrat hiuksesi? oon nimittäin monesti ihaillut sun tukkaa ja ajatellu, että se on luonnonkihara...

saarah
visual diary

Ei oo todellakaan luonnonkihara :D

Mulla on kaksi tapaa: toinen on se, että laitan tukan nutturalle yöksi tai pipon alle ja se kihartuu itsestään hieman. Mutta ei pysy kauaa kyllä kiharana...

Toinen tapa: kestävämmät kiharat tulee ehdottomasti sellaisella kiharrustikulla. Mulla on joku sellainen parin kympin perushalpis. Kiharran sillä tukan osio kerrallaan ja sen jälkeen annan sen olla koskemattomana noin tunnin (jos ehdin) ja lopuksi vähän tupeeraan ja suihkautan lakkaa. Kampaajani mukaan se, että tukkaan ei koske heti sen jälkeen kun sen on kihartanut, auttaa kiharoiden pysymiseen :)

Toivottavasti ohjeista on apua!

 

 

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Nää muuttumisleikit on kyllä niin hauskoja :)

Kommentoi