copenhagen calling!

visual diary

This week, it´s time for a mini holiday in Copenhagen. So if you have any tips, please tell me! 

 

These are pictures from my last visit, few years ago. So I´d really appreciate any up-to-date tips on where to hang out, eat, shop and drink. 

-----

Jihuu, tällä viikolla koittaa miniloma Köpiksessä. Viime kerrasta onkin jo muutama vuosi. Jos sinulla on hyviä vinkkejä reissuun, kerro!

Haluan syödä ja juoda hyvin, shoppailla jotain mitä Helsingistä ei saa ja hengailla parhailla mestoilla.

 

Kommentit

Just kirjoitin toiseenkin blogiin matkavinkkejä :D kannattaa ehdottomasti suunnata keskustasta Norrebrohon missä on ihania vintageputiikkeja ja kirppareita, esimerkiksi Prag. Blågardsgadella ja -aukiolla näitä löytyy paljon, myös ihania kahviloita ja ravintoloita. Siellä on myös hullun iso ja kaunis hautausmaa mistä löytyy H.C Andersenin hauta, kannattaa mennä kiertelemään!

Jos haluaa nähdä jotain vähän raffimpaa niin Christiania on näkemisen arvoinen! Ainakin muhun se teki ison vaikutuksen, se on siis se 70-luvulla vallattu vapaakaupunki, sunnuntaisin siellä on ilmaiskonsertteja ja tosi hyvä tunnelma. 

 

saarah
visual diary

Ooo, kiitos!

Me majoitutaankin just Norrebrossa, joka on mulle vähän tuntemattomampi (mut kiinnostavan oloinen) alue. Eli siis hengaillaankin ehkä siellä, koska noi sun luettelemat asiat on just niitä mitkä kiinnostaa :) Christianiassa oon käyny, se on kyllä ihana!

Kommentoi