Ei juuri mitään suunnitelmia

visual diary

Oli vastaukseni kun kaikki kyselivät pääsiäislomasta viime viikolla. Neljän päivän lomalle olin buukannut vain kaksi brunssia: toisen lauantaille Sandroon ja toisen sunnuntaille ystävien luo. 

Minilomasta tuli näin melkein suunnittelemattomana kuitenkin ihan täydellinen.

Etkoja, juoruja, kolmeen asti nukkumista, terassilla viiniä vielä iltamyöhällä, nuudelikakkua, brunssi ulkona (huhtikuussa!), Kallion vintagekauppoja (yksi löytö pitkääkin esitellä myöhemmin), iltamyöhäinen leipomisoperaatio, paljon ulkoilua, How I Met Your Motherin vikat jaksot (iik, mikä loppu!), pajunkissoja ja ihan oikeitakin kissoja, Wes Andersonin uusi leffa, ystäviä ja uusia tuttavuuksia, puistokauden avaus, ilma koko ajan kuin kesällä ja yksi kaksitoistatuntiseksi venynyt brunssi.

Eipä tähän muuta voi todeta kun:

Kesä 2014, mulla on susta hyvä fiilis.

IT`S ALL GOOD BABY, BABY!

-----

Easter-mini-holiday was just so good.

It´s all good baby, baby.

Kommentit

Laura T.
M O L

Ihania fiiliskuvia jälleen. Kuulun niihin ihmisiin, joille juhlapyhät tulevat joka kerta yhtä suurena yllätyksenä, kun ihmettelen miksi kaupunki on tyhjä ja löydän itseni koputtelemasta lähikaupan suljettuja ovia. Oh well, tokaisen yleensä, ja annan yllätysloman viedä mukanaan. Aina yhtä ilostuttavaa! (tosin tänä kesänä aion laittaa kalenteriin merkinnän juhannuksesta.)

 

Laura

saarah
visual diary

Kiitos!

Onneksi maailma on sellainen, että usein suunnittelemattomasta tulee kivempaa kun tarkkaan suunnitellusta ja aikataulutetusta :)

Kissankieli
Hello Dolly!

"Mistakes are OK" :D Sen kun muistaisi...

saarah
visual diary

Siks mulla onkin se paraatipaikalla seinällä, että aina muistaisi :D

vrase (Ei varmistettu)

Tuon viimeisen kuvan seinä, onko se laattaa vai tapettia? Nevertheless, it is gorgeous! Ja mistä sitä saa? Oi joi joi kuinka upea!

saarah
visual diary

Ne on laattoja. Ja on kyllä ihania. Valmistajan nimi on Bardelli. 

Kommentoi