Eloonjäämislahjoja

visual diary

Minulla on yksi heikkous.
Tai no oikeastaan kaksi. Tai no, siis aika monta. Parrakkaat tatuoidut miehet. Dajm –rakeet. Kurpitsansiemenet. Aina kun halkaisen limen, alkaa tehdä järjettömästi mieli mojitoja.

Ja sitten se yksi: Tilailen netistä pieniä asioita. Esimerkiksi lehtiä, joita ei Suomesta saa. Joskus harvoin vaatteita. Joskus koruja. Yleensä pienistä indiepuodeista. Siksi, että on niin ihana saada paketteja.
 
Vähän niin kuin lahja, minulta minulle.

Kerroin Apartment Therapyn kuvauksissa kuvaajalle, että minulla ja ystävälläni on jo yli kymmenen vuotta sitten ollut tapana ostella eloonjäämislahjoja itsellemme. Hänen mielestään se oli loistava idea, samoin kuin erään jutun lukeneen Insta-kaverinkin. Tapa lähti siitä, kun olimme ystäväni kanssa kerran samassa bussissa, kun tuli rekka ja törmäsi bussiin. Oli lähellä ettei käynyt todella pahasti, onneksi ei. Saimme päällemme ikkunallisen lasimurskaa (jota sitten lääkärissä kaivettiin mm. korvista) ja sitten sellaisen niskatuen pariksi päiväksi, mutta muuten selvittiin vaan säikähdyksellä.
Sen jälkeen lanseerasimme kuitenkin eloonjäämislahja –konseptin, joka on voimassa edelleen.

Eloonjäämislahjoja olen ostellut itselleni eron jälkeen, äärimmäisen vitutuksen kourissa, pitkän työputken lopussa mutta myös ihan vaan "no selvisin tästä syyskuusta".

Tällainen lahja minulta minulle kesän loppumisesta selvitymiselle oli ihana Got a Girl Crush –lehti.

Se tuli sopivasti työosoitteeseen harmaana maanantaiaamuna. Ja mätsäsi täydellisesti pipooni.
Oh, lahja, minulta minulle!

-----

I love to order things online. It´s like getting a present. Present from me, to me.

Genious!

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Aivan sairaan ihana idea - Eloonjäämislahja! Miten en oo keksinyt sitä aikaisemmin? :D

saarah
visual diary

Kyllä! Suosittelen ottamaan heti käyttöön :)

eviela
NOT A Wonderland

Maailman hienoin idea koskaan! Kiitos tästä! ;)

saarah
visual diary

Ole hyvä :)

Lina-Sofia
Perillä

Mahtava idea!

saarah
visual diary

Heti käyttöön vaan :)

matu

Hihii, olen lahjonut itseäni samalla tavalla, mutta nimi on puuttunut! Eloonjäämislahja, oi että : ) Joskus lahja on pieni, kuten huulirasva kauniissa purkissa tai sitten iso kuten uudet kengät. Hyvä mieli on silti taattu ja myöhemmin on kiva muistella että tämän ostin itselleni kun selätin sen kamalan työharjoittelun tai muuttohässäkän.

saarah
visual diary

Joo, ihan samaa tykkään tehdä, että voi just muistella sitä hetkeä aina kun näkee lahjan. Ja ei ne tosiaan aina oo olleet mitään suuren suuria sijoituksia, joskus jotain ihan pientä vaan :)

Kuvaputkessa

Mahtava idis ja kerrassan symppiksen oloinen julkaisu. Jostain syystä meillä oli samaan aikaan girl crushit mielessä, lienee täysikuu tai jotain.

saarah
visual diary

Hah, selkeesti täysikuu :D

Girl crushit on kyllä mahtavia. Lehtenä tai ihan IRL.

Saara_hki (Ei varmistettu)

Tää on edelleen fantastisin konsepti ikinä. Myönnän tosin ostelevani itselleni lahjoja ihan liikaa joka tapauksessa, because I'm worth it ja yhtään rahaa ei hautaan mukanansa saa. Lisäksi olen mielelläni kansantaloudellinen hyväntekijä, rahahan on luotu kiertämään ja mitä näitä nyt on :D

No, mietiskelin että mikä olis sitten ihan _oikea_ survival present ja nyt se on päätetty: seuraavat 5 kuukautta tulee olemaan töissä todella tiukkaa, joten aion palkita itseni etukäteen ostamalla lentoliput talvilomalle (talviloma koittaa siis sen työpuristuksen jälkimainingeissa) unelmakohteeseen, jonne aina haluaisin mennä mutta en vain ole saanut aikaiseksi lähteä... Nyt pitää vaan vielä odottaa palkkapäivää ja hyviä lentotarjouksia :D

saarah
visual diary

Joo, harvoin sitä kakskymppisenä jo keksii jotain näin nerokasta!

Itsensä palkitseminen on kyllä hyvästä. Mä ostin itselleni vuosia sitten eron jälkeen tosi spontaanin surffiloman Marokkoon. Ihan vaan siksi että exä nillitti aina etten urheile tarpeeks ja etten oo tarpeeks spontaani. Siitäpähän sai! (Ja se loma oli ihana) :D

Kommentoi