Ensitreffit alttarilla (eikun Lissabonissa)

visual diary

Komea mies pyytää minua kahville. Kello yhdeksältä maanantai-iltana.

On pakko olla näppärä: Hmm, no kun en juo kahvia.

Olen etuajassa, olenhan suomalainen. Hänen ehdottamansa paikka on kiinni, mutta näppäränä tyttönä menen viereiselle terassille ja tilaan lasin viiniä. Mies saapuu paikalla, tilaa teetä (tee 2,20, viini 3). Toisaalta, hänellä on aamupalaveri pomon kanssa kello 9.

Toisaalta, vanha kiinalainen sananlaskukin sanoo: Kun on viiniä, ei juoda teetä.

Mies vaikuttaa fiksulta. Puhuu paljon. Minä en vaikuta fiksulta. Siemailen viiniäni mielessäni vain yksi ajatus: Ei helvetti. Siinä se on. Niin komea mies, että joutuisin joka aamu heräämään salaa kaksi tuntia ennen sitä, sniikkaamaan vessaan meikkaamaan ja kihartamaan tukan. Sitten hiljaa takaisin sänkyyn, jotta voisi herätä sen vierestä ihanan luonnonkauniina.

Mies jaarittelee vinkkejä uudesta kotikaupungistani ja sanoo, että minun kannattaisi hakea somegurun duunia hänen setänsä vaatefirmasta. Ekaks opettelet vaan kielen. Niinpä niin.

Sitten hän kertoo, kuinka hänen edellisessä työpaikassa oli kaksi suomalaista naista: toinen oli tosi ihana, Leena. Hän lausuu nimen ihastuneena, vielä vuosien jälkeen. But then there was this other girl, Niina, äänensävy muuttuu. Hän ei ollut ihana eikä tullut toimeen kenenkään kanssa. Minä muistutan kuulemma enemmän Leenaa.

This was kinda fun, sanon kun poskipussaamme ja lähdemme eri teitä koteihimme. Oikeasti ajattelen: tää oli ihan hemmetin jännittävää. Tätä lisää!

Mutta seuraava mies jostain omalta tasoltani. Tahdonhan nukkua aamuisin pitkään.

-----

(Nimet muutettu ja haluamaanne mieskuvaa ei ole tarjolla. En muistanut ajatella blogia.)

-----

New life, new dates.

 

Kommentit

Marjorie of LOVE

Iiiiik! Ihanaa! Jännää! Go Saara go! 

saarah
visual diary

Iiik, oli kyllä jännää :)

Laura T.
M O L

Mää en kestä! Mut mieti jos sillä on samat suunnitelmat sun varalle: mies aikoo sniikkailla laittamaan täydellisen tukkansa suolasuihkeella kuntoon joka aamu ennen kuin heräät. Sitten törmäättekin vessan ovella. (..to be continued...)

saarah
visual diary

Hahaaaa, sillä oli kyllä täydellinen tukka, mut ehkä se olikin suolasuihkeen ansiota :D :D

 

Vierailija (Ei varmistettu)

This just got interesting!

saarah
visual diary

Seksi myy! Tosin sehän tästä kertomuksesta kyllä puuttui :D :D :D

Anna Blue Eyes

Jes, hyvältä kuulostaa! 

Kommentoi