Fab 5 on täällä taas!

visual diary

 

 

Vuosikausia, suosikkiasiani viikonloppuisin oli hengailla poikabestikseni luona. Katsoimme aina Queer Eye For the Straight Guytä ja joimme viiniä. Ja siinä sivussa puimme kaikkia elämän ongelmia. Joskus nämä illat päätyivät baariin, toisinaa taas vaan nukahdin Fab Five-putken jälkeen hänen sohvalleen. 

Sarja oli viihdyttävä ja kiva, vaikka muuttumisleikeistä montaa mieltä voisikin olla. Kuitenkin Fab Five hoiti mielestäni homman aina sympaattisesti ja kivalla fiiliksellä ja muutoksissa otettiin huomioon myös tyypin oma persoona. 

 

 

Siksi olinkin innoissani kun huomasin että Netflixiin on saapunut sarjasta uusi versio, uudella stailausjoukolla.

Pelotti vähän painaa play:tä, entä jos vanha suosikki onkin IHAN SUHU? Muutaman ekan jakson perusteella meno vaikuttikin hyvältä ja ekan jakson lopussa alkoi ihan itkettää, oli jotenkin niin sympaattinen muuttujatyyppi kyseessä. 

Ihanaa hömppää, joskus tunteisiin(kin) vetoavaa sellaista!

 

----

 

 

 

 

Kommentit

paulahelena
ALUAP

OMG OMG OMG KIITOS!!!! :D

saarah
visual diary

Ole hyvä :)

mies (Ei varmistettu)

Ei nyt liity mitenkään tähän, mutta tuli vain mieleen se "mancutting" tai mikä olikaan, kun elasin eilen kuvapankkeja ja googlen kuvahakua koko päivän yhteen tarkoitukseen.

Ihan rehellisesti sanottuna, en voi käsittää miten feministit onnistuvat tekemään ongelman jostain mancuttingista, kun stokkikuvat on ihan yhtä stereotypisoivia, vaatimuksia asettavia, ja esineellistäviä miehiä kohtaan. En ole asiaa ikinä ennen edes ajatellut, mutta nyt tuli mieleen kun olin juuri vähän aikaa sitten lukenut täältä sitä mancutting meuhkaamista. Olen varma että tiedät tämän että myös miehiä stereotypisoidaan, koska itse sanoit, että olet stokkikuvia paljon käyttänyt. Jotenkin epärehellistä mielestäni nostaa joku mancutting esiin, kun stokkikuvat on täynnä yhtä hankalaa suhtautumista miehiin.

En ymmärrä miten feministit onnistuvat aina löytämään ne naisten elämää pilaavat osuudet, mutta ohittamaan kaiken miehiin kohdistuvan olankohautuksella, jopa samoissa konteksteissa kuin mistä löytävät naisten asemaan kohdistuvia vääryyksiä.

Reality check (Ei varmistettu)

Jos joku asia on sinulle ongelma niin mitä jos alkaisit fiksata sitä ihan itse, sen sijaan että vingut apuun jotain feministejä?

Mikään ei velvoita muita jonkun random nettivinkujan edunvalvojiksi...

mies (Ei varmistettu)

Ei se ole minulle ongelma. Paljon suurempi ongelma minulle on se, että feministit valittavat jostain vitun mancuttingista.

saarah
visual diary

Hyvä mies, jos sun kommentit ovat jatkossa näin typerää tasoa, tulen poistamaan niistä jokaisen samantien vastaamatta sinulle mitään. Tässä blogissa ei kaivata tällaista idioottimaista jankkausta. 

Hanna K
Sunday Blondie

OMGGGGGG rakastan Fab Fivea!!! Tiedän, mitä teen viikonloppuna - kirjakin loppui just sopivasti! :--D

saarah
visual diary

Mä kans rakastan! Tää oli oikeesti yllättävän hyvä uusi versiointi :)

Torey
Näissä neliöissä

Iik! Uskaltaiskohan kurkata. Alkuperäinen oli parasta ikinä! :D

saarah
visual diary

Mua kans pelotti että tää on pilattu :D Aluks tuntui oudolta et oli eri tyypit ja niin sama meno muuten, mutta sitten parin jakson päästä se alkoi tuntua jo luontevalta :)

laura.k.a

Just eilen törmäsin Quer Eyehin Netflixissä!!! Heti oli pakko katsoa eka jakso ja täälläki tuli tippa linssiin lopussa!

ElizabethRinne

APUA! Pakko varmaan tsekata tuo uusi sillä tuo vanha oli ihan paras! :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Kommentoi