Hole in the Wall -sisustus

visual diary

 

 

 

Amerikkalaisilta ystäviltäni on tarttunut sanonta Hole in the wall, jolla he viittaavat sellaisiin paikkoihin joissa hengaamme usein. Vähän sinnepäin -ravintoloihin, kälyisiin baareihin, hippipaikkoihin...

Muutettuani uuteen kotiin vuoden vaihteessa, tajusin yhtenä iltana että asuntoni on vähän
Hole in the Wall, too.

 

 

Kotini on tehty vanhaan liikehuoneistoon ja se on hieman erikoinen. Ja kyllä, seinässä on reikä, mutta se on kyllä enemmän Interior hole in the wall.

Siihen minä asettelen kaikkea nättiä ja tuijottelen niitä silloin, kun katse harhautuu gradusta poispäin. Se on yksi suosikkikohdistani kodissani. Ja toinen suosikkiasiani on ystäväni, joka harrastaa metsissä ja pusikoissa harhailua ja keräilee sieltä ihania luonnonkukkakimppuja. En raaski ikinä heittää niitä pois, ennenkun ne ovat aivan täysin kuolleita.

Kuihtuneet kukat nimittäin, yhtä ihania kun ne epämääräiset Hole in the Wall -paikat, joissa huomaan hengaavani paljon enemmän kuin kliinisen tyylikkäissä uusissa paikoissa.

 

----

 

Hole in the Wall -home.

 

 

 

Kommentit

ida365 xx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Hole in the Wall -koti on just hyvä! Mun oma on vähän samanlainen; lattiat ei oo parhaassa mahdollisessa kunnossa ja vuokra-asunnolle tyypillisesti jotkut paikat vähän repsottaa. Ja Hole in the Wall -fiilistä lisää just nuo kuihtuvat kukat ja asetelmat siellä sun täällä, tavarat kun on vähän pakostakin esillä kun koti on pieni ja säilytystilaa suhteellisen vähän. Mutta viihdyn hyvin.

Jätin sulle blogiini kauneushaasteen! ;-*

saarah
visual diary

Oo, kuulostaa just kivalta!

Kiitos haasteesta. Yritän ehtiä osallistua :)

Kommentoi