Just nyt: The Letdown

visual diary

 

 

Vaikka itselläni ei lapsia olekaan, on niitä läheisillä ihmisillä sen verran että pystyn jopa vähän samaistumaan tämän sarjan tunnelmiin. 

The Letdown kertoo vanhemmuudesta, erityisesti äitiydestä hyvin rehellisesti. Sarja on samaan aikaan hauska, nokkela ja sitten myös inhorealistinen. Ei liian siloteltu vaan hyvin samaistuttava. Ja juuri sellaista minä haluan teeveestä katsoa. 

Sarjaa katsoessa tulee mieleen, etten ehkä ikinä tule ymmärtämään esimerkiksi sitä, miten tuoreet äidit pärjäävät katkonaisten yöunien kanssa, joskus jopa vuosikausia. Kai se on joku supervoima. 

 

 

 

The Letdownin eka kausi löytyy Netflixistä. Sopii muillekin kuin vanhemmille. 

 

----

 

 

Best series right now: The Letdown. 

 

 

Kommentit

Riika. (Ei varmistettu)

Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta o-ou onko tämä sarja mikä toimii myös ehkäisynä?

saarah
visual diary

No pakko myöntää ettei tätä katsoessa ainakaan vauvakuume iske :D

Lumos

Komppaan Saaraa, vauvakuumeesta ei pelkoa! :D

lempilii (Ei varmistettu)

Musta tuntuu että nämä "vanhemmuuden rehelliset" kuvaukset ovat pikemminkin uusi nykyajan normi. On melkein tabu sanoa, että vanhemmuus on mielettömän upeaa ja parempaa kuin olisi ikinä voinut kuvitella. Päädytään liioittelemaan kaikkia vaikeuksia ettei vaan kuulostettaisi lällyiltä / vanhanaikaisilta / loukattaisi lapsettomia. Julia kirjoittaa bloginsa viimeisimmässä postauksessa aika hyvin tästä: http://www.lily.fi/blogit/juliaihminen/vanhemmuuden-ennakkoluulot#comments

saarah
visual diary

Kyllä, Julian kirjoitus aiheesta oli todella hyvä! Mä en muista nähneeni tällaista vastaavaa sarjaa kyllä ennen, tää uppos ainakin muhun, mutta myös muista syistä kuin vaan tuosta vanhemmuuden kuvauksesta. Hyvin käsikirjoitettu, oivat näyttelijävalinnat ja dialogi ja sitten se rehellisyys.

Kommentoi