Kaverin puolesta kuvitan

visual diary

 

 

Kun olin töissä mainosalalla ja kriiseilin siitä että olin juuri valmistunut ammattiin ja saanut töitä - ja sitten tuntui siltä etten halua tehdä tällaista työtä lopun elämääni. Voi Saara 25 vee, little did you know, nykyisin ei tarvitsekaan tehdä ihan samaa duunia samassa paikassa koko ikäänsä, sen verran on työelämä muuttunut. Silloin haaveilin siitä, millaista olisikaan olla freelancer ja suunnitella vaikka kirjan kansia. 

Ja sitten meni vuosikymmen ja vähän yli ja nykyisin olen freelancer joka on viime aikoina suunnitellut aika monta kirjan kantta. 

 

 

Joskus unelmat toteutuu, joskus ei ja joskus tajuaa että ne olikin ihan vääriä unelmia. 

Kirjan kansien suunnittelu sitä vastoin oli hyvä unelma. Samoin kun ystävieni Tiian ja Annan Kaverin puolesta kyselen -podcast, josta ne muistaakseni kertoi mulle saunan lauteilla joskus muinoin. Ollaan mietitty tällaista.

Podcastista tuli hitti. Ja sitten kirja. Ja mitä tapahtuu kun podcast-kirjasta tulee sitten vielä äänikirja? No ympyrähän siinä sulkeutuu. 

 

 

Kaverin puolesta kyselen ilmestyi kirjana lokakuun lopussa, Kosmoksen kustantamana. Meitsi teki siihen kannen, kuvituksia ja ulkoasun. Oli aika huippu projekti!

Ja se podcast, mulla on tapana kuunnella sitä aina silloin kun stressaa paljon. Kahden ystävän ääni (ja nauru) ja hauskat jutut kun auttaa aika moneen ahdistukseen, vaikkakin sitten etänä. Eikä näitä tyyppejä tarvi edes tuntea henkilökohtaisesti nauttiakseen niiden jutuista, lupaan. 

On myös ihana nähdä ihan valmis tekele painettuna kirjana, kun se omissa muistoissa näytti suurinpiirtein tällaiselta sotkulta:

 

 

 

 

Kirjailijoiden kuvat: Eino Nurmisto

 

 

----

 

 

 

Lisää mun duuneja löytää täältä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi