Kiinnostaa: möhkömukit

visual diary

 

 

Kävin nuorempana vuosikausia keramiikkakurssilla.

Se oli ihanaa: sai upottaa kädet saveen ja rakennella kaikenlaisia kippoja ja kuppeja, ilman mitään suurempaa missiota. Jossain vaiheessa kotini tosin täyttyi näistä kipoista ja kupeista, mutta sitten keksin lahjoittaa niitä vanhemmilleni. Ja paras puoli vanhemmissa: no niistä edelleenkin kaikki oman lapsosen tekeleet on niin hienoja. 

 

 

Ihan näin hienoja eivät omat tekeleeni olleet, mutta jotain samaa niissä oli. Nyt kiinnostaisikin mustavalkoisen pelkistetyn kauden jälkeen juoda aamuteensä taas tällaisesta möhkömukista. Saven epätasainen pinta tuntuu käsissä nimittäin kivalta. Ja paksu muki pitää teen lämpimänä vähän pidempään. 

Nämä teokset ovat Artilleriet Art Collaboration yhteistyöstä taiteilija Karin Hermanssonin kanssa. 

 

----

 

Seuraa Visual diarya myös täällä: 
Bloglovin´ *  Facebook  *  Instagram

 

----

 

These ceramic pots make me want to go back to pottery class. 

This is Artilleriet Art Collaboration with an artist Karin Hermansson. 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

mystery
Vision One

Olin pari vuotta sitten keramiikkakurssilla jossa yritin tehdä sellaisia mahdollisimman teollisen näköisiä käyttöastioita, ei onnistunut. Ne näytti vaan moderneilta taideteoksilta, ja äiti on tosiaankin säästänyt joka ikisen:) tälläisiä voisin minäkin onnistua tekemään!

saarah
visual diary

Haha, onneks on äidit, jotka arvostaa kaikkia tekeleitä :)

Kiitos hauskasta blogistasi! Mulla on sama historia keramiikan parissa ja justiin löyty nuoruuden taideteokset äipän huomasta. Omat mukini ovat vielä ah-niin-ajankohtaista marmorikuviointia. Täällä ne voi nähdä: www.menaiset.fi/blogit/nunu/mielenrauhaa-tarjottimella

saarah
visual diary

Oooh, upeita möhkömukeja :)

Kommentoi