Kissaveska ja pukeutumissääntöjen noudattamattomuus

visual diary

Käväisin tällä viikolla alennusmyynneissä huomaamassa etten halua mitään.

Mutta oi, Karen Walker, sinun vaatteitasi kyllä haluaisin. Tämä ensi vuoden resort -mallisto esimerkiksi omaa aika monta sellaista palasta, jotka miellyttävät silmää juuri nyt. Vaikka juuri nuo kissaprintit, valkoinen college, hillitty väripaletti, kissalaukku, sortsipuvut...

Ja vielä yksi asia, joka on viime aikoina miellyttänyt silmää:

Ainahan sanotaan: yhdistä tiukka alaosa ja löysä yläosa, tai sitten toisinpäin. Tänä kesänä olen tehnyt juuri toisin. Löysä yläosa ja löysä alaosa esimerkiksi. Vyötäröltä tiukat hameet joiden kanssa aina ennen olen pukenut tiukan yläosan ja sullonut sen hameen sisään, ne tuntuvat ihan uusilta kun niiden kanssa pukee vaikka löysän harmaan collegen. Tai mustat löysät housut, löysä jakku ja vielä teepaita. (Tähän on tosin pakko lisätä korkkarit, muuten menee jo yöasun puolelle)

Olen muutenkin yrittänyt nähdä vaatevarastoni uudella tavalla. Olen leikannut monta vanhaa mekkoa paidaksi ja parit housut sortseiksi. Muutamasta boikotoimastani paidasta saksin hihat irti ja kas, niistäkin tuli oikein käyttökelpoisia. Ehkä jätän alet siis kokonaan väliin.

-----

Karen Walker resort 2015 collection looks amazing.

Kommentit

saarah
visual diary

Tavallaan se oli kyllä ihan mahtava tunne.
Mutta kissapaidan voi aina haluta :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oh, mäkin haluaisin tuollaisen kissapaidan/mekon!

saarah
visual diary

No niinpä :) Varsinkin tuo mustavalkovihreä. TAHTOOO!

Kommentoi