Lokkien kaa

visual diary

Erään lukijani yllyttämänä: tässä lisää kuvia valoisasta talvesta. 

Join eräänä päivänä yksin kahvia näköalapaikalla. Tai no en ihan yksin, paikalla oli myös aika tuttavallinen lokki. 

Täällä ihmisiä saa jatkuvasti ihmetyttää kertomalla Helsingin lokkiongelmasta. Tarinat jäätelöä ja pizzaa varastelevista jättilokeista laitetaan varmaankin lähinnä mun outouden piikkiin. Olen kertonut toki tarinoita myös siitä, miten joskus on vaan niin saakelin kylmä, että on juostava baarista kotiin. 

Ja sitten myös niitä tarinoita, kun ei todellakaan juosta baarista kotiin, koska kello neljältä aurinko paistaa, linnut laulavat ja on Suomen kesä

(Tähän joku nostalgiaemoji)

----

Seagulls & sun. 

Kommentit

Suvi55

Oispa jo toi aika, että aamuyöllä on hämärän valoisaa, linnut laulaa ja ympärillä on vaan kesä kaikkine tuoksuineen.

saarah
visual diary

Oi, se on kyllä niin maagisen ihana aika vuodesta :)

Kiti

Ihanat kuvat, oi mikä taivas..

Kesän ajatteleminen tekee samaan aikaan hyvää ja kipeää.

Täällä pyryttää lunta, ja ihan kohta mun pitää pukea tuhat kerrosta vaatetta päälle ja lähteä kaivamaan auto esiin lumihangesta.

Toisaalta tämä valkoisuus tuntuu taas hyvältä muutaman päivän loskan ja sateen jälkeen. Lumi tekee kaikesta niin hiljaista ja puhdasta.

saarah
visual diary

Olin Suomessa asuessani aina vähän lumenvihaaja, mutta nyt kun katselee instagramin täydeltä niitä valkoisia kuvia niin tulee vähän ikävä just sitä kaunista hetkeä kun koko kaupunki on peittynyt lumeen ja on ihan hiljaista ja valkoista. 

Mutta silti: kevät saisi tulla ÄKKIÄ :)

nansk

Oi toi Portugalin taivas on jotenkin niin paljon makeemman näköinen ku täällä kotosuomessa. Sitä kaipailen ihan hulluna (suvulla on ns. kesämökkikämppä etelärannikolla), kun katselen vanhoja valokuvia! Mikä liukuvärjäys...

saarah
visual diary

Oi, kuulostaa hyviltä sukulaisilta :) 

Kommentoi