Minkä verran paljasta pintaa on sopivasti?

visual diary

Tykkään mekoista, joissa on avonainen selkä ja paljastelen mieluusti käsivarsiani ja dekolteetani. Voisin käyttää myös napapaitaa korkeavyötäröisen hameen kanssa (ja käytänkin, heti kun ilma on siihen sopiva). Samoin rintsikat, musta ne saa näkyä paidan alta, tai joskus jopa nännit.

Pieni paljastelu on siis mielestäni todellakin ok. Iho on kaunista, miksi sitä pitäisi peitellä?

Australialainen muotimerkki Zimmermann tekee paljastelun tyylillä tässä resort 2015 mallistossaan.

Voisin kuvitella itseni näistä asuista ihan jokaiseen, niin upeita! (No tuohon ylimäpään lookkiin lisäisin ehkä hameen päälle). Yhtäkkiä alkoi myös kiinnostaa keskipääjakaus, viininpunainen pitsi ja lierihattu.

-----

Minkä verran paljastelua on liikaa? Meneekö joku näistä jo överiksi?

via Trendland.

-----

I have no problem showing a little skin. Low cut necklines, open back dresses and other things are my favourites. I´d even wear a crop top with high waisted skirt, no problem.

Australian brand Zimmermann does all this with excellent taste in thei resort 2015 collection. I´d wear every single one of these outfits.

Kommentit

Marsublog

Ei ole liikaa! Olen itse aika isorintainen ja naistenlehtikielellä curvy joten näyttää helpommin ehkä härskiltä (vaikkei siinäkään mitään väärää, mut ehkä töihin väärä look).

Mutta esim. läpinäkyvyys + peittävyys + löysyys on hyvä kombo, kun taas tiukkuus + niukkuus + läpinäkyvyys liikaa.

saarah
visual diary

Aivan! Olen ihan samalla kannalla, läpinäkyvyys + peittävyys + löysyys on just hyvä kombo. Ja en mäkään taitaisi töihin noin paljastavissa hepeneissä mennä, vaikka naisvaltaisella alalla olenkin.

Ja tietysti se, millainen vartalo on, ohjaa aika paljon sitä, mitä aluetta haluaa paljastella. Itse kun olen niin pienirintainen, voi rauhassa paljastella sitä aluetta, ilman että miehet puhuvat mun rinnoille :D Mutta kurvikas naisvartalo on musta niin kaunis, että ei sitäkään kyllä kannattaisi ihan liikaa peitellä.

paulahelena
ALUAP

aahhh noi pitsihameet!!! haluan.

saarah
visual diary

Toi viininpunainen pitsihame jotenkin nyt jäi pyörimään mun mieleen tosi vahvasti. Se on vaan niiiiiiin kaunis!

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Vastausta en tiedä mutta laittaisin päälleni kyllä ihan jokaisen yllä olevan asun!!! (...paitsi kengät)

saarah
visual diary

Joo, noi kengät on vähän liikaa :D

Aisha J
Aisha

Kiitos tästä, aihe on pyörinyt mielessäni paljon viime aikoina. Tämä antoi potkua oman postaukseni kehittelyynikin :) Ensin kuitenkin kahvia, että ajatus juoksee :D

Ja aivan upeita asuja muuten!

saarah
visual diary

Mahtavaa!

Tää on kyllä asia, jota pohdin joka kesä. Ja jotenkin kumma juttu että sitä Suomessa arastelee enemmän käyttää erikoisia ja paljastavia vaatteita, mutta ulkomaanreissuissa vetelee ihan tosta vaan mikä tahansa biitsiminimekko päällä menemään :D

Kommentoi