Miten lisätä väriä vaatekaappiin?

visual diary

 

 

Kun sain ennen joulua veronpalautukset, minulla oli tarkka missio: nyt ostan jonkun lämpimän neuleen. Olen yleensä villatakkikäyttäjä, mutta kun on kylmä ja kostea talvikeli, huomaa sen miten paljon lämpimämpi neule on, koska se pitää koko yläkropan peitossa. 

Nyt jotain värikästä, ajattelin sovituskopissa tämä ylläni.
Ja sitten illalla kotona: Hyi saakeli, MIKS ostin tän enkä sitä harmaata?

 

 

Pakotin itseni kuitenkin käyttämään pinkkiä neulettani, vaikka pari ekaa päivää haikailin meneväni vaihtamaan sen siihen harmaaseen. 

Tässä muuten oiva vinkki: jos ostaa jonkun vaatteen, josta ei ole ihan varma (vaikka vähän oudon vintagemekon) sitä pitää alkaa käyttää HETI eikä mietiskellä turhan kauan, että oliko tää sittenkään hyvä ostos vai ei. Muutoin vaate helposti jää sinne kaapin perälle. 

 

 

Niin kävi tämänkin kanssa. Yhtäkkiä tajusin, että kyseinen paita on ollut eniten käyttämäni vaate koko talvena. Päälle lisään usein tietty takin ja kaulaliinan. 

Ja vastauksena otsikon kysymykseen Miten lisätä väriä vaatekaappiin? Ostamalla värillisiä vaatteita ja sitten myös käyttämällä niitä. 

----

 Hame H&M Kengät Nobrand Neule merkitön, mutta ostin sen täältä.

Kuvat Chelsea Fuss / Frolic

 

 

Sometimes you should get the pink one instead of the grey one. 

 

----

 

Skirt H&M Shoes Nobrand Knit no brand, but I got it from here. 

Pics Chelsea Fuss / Frolic

 

 

Kommentit

mystery
Vision One

Elän juuri AirBnb-tyylisessä paikassa kahden viisikymppisen parantaja- hipin kanssa, ja nainen kommentoi välittömästi ekana päivänä pukeutumistani, hyvin huolestuneeseen sävyyn. "Käytätkö aina vaan mustaa?" Se vie kuulemma ihmisestä kaiken energian ja on hyvin haastava väri! sitten sanoin että on mulla värikäs paita mustan päällä, mutta se ei kuulemma auta. Valkoinen ja keltainen on kuulemma parhaat värit, ja naisella itsellään on aina keltaista yllään. :D Jotenkin aloin nyt ihan miettimään tätä ja tuntuu että haluan oikeastikin vähentää mustaa vaatekaapissani.

saarah
visual diary

Ei hitto, tää oli eka asia minkä luin tänä aamuna kun heräsin ja oon miettinyt nyt koko päivän et pitääks toi paikkaansa :D Kun et kesällä pukeutuu värikkäämmin ja on koko ajan energisempi olo. No varmaan johtuu valosta ja muustakin, mut oisko tässä sittenkin perää? Ja kyllähän sen huomaa et kasvotkin on ihan eri sävyset jo on musta paita kun et jos on joku värillinen. Hmmmm. Kiinnostavaa!

mystery
Vision One

Joo mullakin tää jäi jotenkin ihmeellisesti mietityttämään vaikka ensin ajattelin että onpas hassu nainen :D

Tiia Rantanen

Sekin muuten auttaa, jos pyrkii mustan sijaan vaikka tummansiniseen - sekin on paljon värillisempi väri kuin musta. Tai sillee. 

saarah
visual diary

Hahaaa, joo varsinkin sellanen "on tää sininen" "onks tää sininen?" "näytti siniseltä kaupassa mut onki kai sit musta" -väri :D :D 

Suttastiina

Mie olen vähän jäävi ehkä tässä väriasiassa mitään sanomaan, koska en taida enää omistaa muuta mustaa kuin yhden isoäitini mustan hautajaismekon vuodelta 1920.

MUTTA: pue päällesi oranssia, punaista tai keltaista ja kummasti koet itsesi energiseksi, vihreä rauhoittaa ja violetissa ajatukset on jotenkin "henkisempiä" :D

terveisin nimimerkki "Värien vaikutuksiin hurahtanut"

Kommentoi