Oksennusmekossa

visual diary

Postasin pari kuukautta sitten siitä, miten parhaat vaatekappaleet on yleensä niitä, jotka saavat erisnimet. Tätä mekkoa yksi mies nimitti oksennusmekoksi ja sitä se sitten on varmasti ikuisesti.

Kolme vuotta sitten Lontoolaisen sivukujan sample salesta ostettu mekko oli ensin ihan väärän kokoinen, siinä oli hihat ja niin isot etutaskut, että näytin D-kuppikokoiselta. Se oli kuitenkin niin halpislöytö ja outo että se oli saatava. Vuosikaudet mekko odotteli kärsivällisenä kaapissa, mutta eilen juuri huollosta tullut ompelukone teki siitä selvää. Kuosihan on kyllä aika hurja ja ymmärrän ne oksennusvibat, mutta luulen että tälle tulee tänä kesänä käyttöä.

Olin eilen aivan ihmeissäni siitä, miten kaikki muut olivat osanneet varautua pukeutumisellaan hellepäivään. Itse pukeuduin pitkiin housuihin ja jakkuun ennusteen mukaan joka lupasi +17. No kävikin sitten ilmi, että olen tässä pari viikkoa katsonut Kööpenhaminan lämpötiloja. Pelkkiä niitä numeroita, en esimerkiksi sitä vieressä olevaa karttaa. Että näin.

-----

When I bought this dress, one guy named it the throw-up-dress. Don´t care, love it anyway.

Kommentit

Laura T.
M O L

Hei ihan mahtavaa! Mekko ja Köpiksen säätilat. Ns. lomalla kotona.

 

Laura

saarah
visual diary

Todellakin, lomalla kotona :) Toivottavasti sun loma oli ihana. Kuvat ainakin näytti siltä :)

hymyjä pakkasessa

Moi!

Tää on ehkä vähän hassua, mutta oli pakko tulla vinkkaamaan :D Ostin uuden kynsilakan ja olen nyt pari päivää fiilistellyt sen hienoutta ja hauskuutta. Eilen tuli yhtäkkiä mieleen, että täähän on ihan visual diaryn Saaran väristä (eikös persikka ookin vähän sun juttu?). Joten jos "urban style" (heh) kiinnostaa kynsissä, tässä on kiva lakka! Näyttää paremmalta livenä, mukavan maaliroiskeiselta. 

 

 

saarah
visual diary

Ooh, mitä ihanaa ihmistuntemusta :)

Persikkasävyt on tosiaankin mun juttu. Kiitos vinkkauksesta!

Kommentoi