Onko väliä, millainen koti miehellä on?

visual diary

Onko sinulle koskaan käynyt näin: olet tutustunut (tai ehkä vähän ihastunut) mieheen, joka on tosi ihana ja tyylikäs

JA SITTEN: sillä onkin ihan karmea koti. Sellainen opiskelijaboksi, vaikka se olisi aikuinen mies. Ehkä pizzalaatikoita ja nahkainen tv-tuoli?

Kuuluuko ihmisen näyttää kodiltaan? Pitääkö aikuisella ihmisellä olla edustava koti?

Voiko kiinnostus kiinnostavaan mieheen lopahtaa kaamean kodin takia?

No, oli miten oli, tämän miehen kohdalla niin ei VOISI käydä.

Muotoilija Brunno Jaharan koti esiteltiin Casa Voguessa. Ja wau mikä koti!

Suosikit: tuo lamppu, musta kylpyamme, viimeistelemättömän näköiset pinnat ja eläinkokoelma ikkunalaudalla. (Olisinko tosielämässä kuitenkin vähän epäilevä miehen suhteen, joka keräilee muovieläimiä? Saattaisin olla!)

-----

Designer Brunno Jahara in Casa Vogue.

Love his style!

 

Kommentit

Todellaupea Layra
Mad & Fab

On todellakin väliä! Ja jostain syystä miehillä joista oikeasti tykkään, on ollut ihan kiva koti ja paljon elementtejä jotka sopisivat omaani. Sattumaako?

saarah
visual diary

Kohtalo :D

Kyllä sillä mustakin on väliä. Pinnallistahan se on, mutta silti. 

Raissi
RetroPrinsessa

Ooh, tuo ruokapöydän takana oleva seinä!! Mitenköhän se on tehty? Mieki tahon!!

saarah
visual diary

Se on kyllä niin upea. En tiedä, mutta voiskohan se olla vaan betonia?

Raissi
RetroPrinsessa

Niin. Saiskohan tuollaista tehtyä ihan normiseinään... Jotakin huijausbetonia käyttämällä :)

saarah
visual diary

Aloin itseasiassa googletella ja löysin tällaisen tapettikaupan, jossa on vähän samaa fiilistä: 

http://www.tomhaga.com/index.php

Raissi
RetroPrinsessa

Ihan sairaan hienoja!! On kyllä aika rasvainen tuo neliöhinta...

What else is there?

Voi. Elämä. Jos joku mies veisi mut tollaiseen asuntoon en lähtisi sieltä pois ollenkaan :D

saarah
visual diary

:)

Vähän kyllä epäilyttää tuo terassin varustus. Kattaus on kahdelle mut tuoleja on vain yksi!

Kyllä sillä minusta on paljonkin väliä, millainen koti on ihmisellä johon olen ihastunut. Eikä tämä ole minusta edes mitenkään pinnallista, sillä se millaisessa ympäristössä ihminen elää kertoo minusta jotain oleellista hänen mielenmaisemastaan (olettaen että kyse on ihmisestä, jolla on mahdollisuuksia valita). Ja vaikka ei kertoisikaan, niin ruma koti kertoo ainakin siitä, että koti ja sisustus eivät ole kyseiselle henkilölle tärkeitä asioita. Minulle taas ne ovat hyvinkin tärkeitä, joten tästä tulisi selkeästi jonkinlainen arvoristiriitakin. 

Mutta tämän kyseisen miehen kodista en kyllä erityisemmin tyylillisesti pidä, vaikka tietysti sisustuksesta näkee, että se on ajatuksella tehty ja sisustamiseen on oikeasti paneuduttu :)

saarah
visual diary

Olen samaa mieltä, kyllähän se kertoo ihmisestä paljon.

Tää kyseisen miehen koti on tosi erilainen kun omani, ja siks se viehättää mua kovasti. Tällasen tyypin kanssa ois kiinnostavaa muuttaa kimppaan ja sovittaa kummankin tyylit yhteen. Tappeluhan siitä saattais tulla, mut ois se kivaa silti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Se on mielestäni jopa parempi, että miehellä on ns. opiskelijaboksimainen sisustamaton koti.. sehän tarkoittaa, että saan tehdä mahdollisen tulevan yhteisen kodin kaikki sisustuspäätökset ihan itse tarvitsematta riidellä makuasioista.

saarah
visual diary

Hyvä pointti :D !

riik
3h+kasvimaa

Mun mielestä opiskelijakämppäsisustus kertoo miehestä, että a) sitä ei kiinnosta sisustaa tai b) sillä on tosi huono maku. Molempia on deittailtu! Kyllä miehen hieno koti tekee ainakin minuun vaikutuksen, vaikka kerran jouduttiinkin pohtimaan, voiko heteromiehellä olla sellaista sohvaa kuin asunnosta paljastui :D. Vaikka nykytilanteessa joka saakelin tyynystä löytyy mielipide, en kuitenkaan vaihtaisi pois...

 

 

 

 

saarah
visual diary

Ihan totta!

"Liian hyvin" sisustettu kämppäkin voi herättää epäilyjä, esim siitä, onko kämppä exän sisustama :D

riik
3h+kasvimaa

totta! Tai liian valkoinen sohva...

anni panni
Elämää Hesassa

Poikaystävälläni on aika mitäänsanomaton sisustus, tosin se on väliaikaisratkaisu tilanteessa, jossa asumme eri paikkakunnilla ja hän luopui edellisen muuttonsa aikana suuresta osasta tavaroitaan. Kovasti hän kyllä väittää, että sisustusmaku löytyy, kunhan löytyy ensin pysyvä koti. Saapa nähdä, millainen riita saadaan aikaan kun päästään muuttamaan yhteen!

Pari kertaa on tullut deittailtua tyyppiä, jolla on kaikin tavoin täydellinen koti - tyylikäs, persoonallinen, osittain omin käsin tehty... Sitten on kovasti yritetty ihastua siihen tyyppiin, että voisi viettää aikaa siinä kämpässä. Öööh.

Nuorempana olisin varmaan dumpannut miehen, jolla on ruma koti. Tai rumat vaatteet. Sitten tajusin, että kalusteet ja vaatteet voi vaihtaa, jos sisältö on kunnossa :)

Ei vakuuta (Ei varmistettu)

Ikkunapokissa lattiasientä, hometta, ja kapillaarikosteus muhii selkeästi lattioiden alla. Eläneiden lattialautojen alta kosteus nousemassa hyvää vauhtia seiniä ylös (näkyy lattialistojen yläpuolella seinissä kosteuskuprua hyvän matkaa ylöspäin). Kylppärissä musta kätevä väri, jos haluaa vain peitellä homeongelmat. Ei, en todellakaan kiinnostuisi miehestä, joka hoitaa, "hoitaa" kotiaan noin huonosti. Turha maalata kuorta kauniiksi, jos sisus on mätä. Tuosta kauneudestakin voidaan olla montaa mieltä. Makunsa kullakin.

Kommentoi