Paras blogiyhteistyö: Meitsi & Babasouk

wine.jpg

Ooooo, jee, vihdoin! Perjantai ja viittä yli viiniaika, mutta myös

wine2.jpg

ihanan julkistamisen aika:

Sain puolitoista kuukautta sitten ihan mahtavan yhteydenoton kanadalaiselta Babasouk -nettikaupalta (jonka ihanaa valikoimaa olen hehkuttanut täällä ennenkin) He kyselivät, haluaisinko suunnitella heille printin julistetta varten. No tietty!

Muutaman luonnoskierroksen ja värivalintojen jälkeen printti on nyt vihdoin myynnissä. Halusimme tehdä siitä pienen, jolloin se olisi hyvä ripustaa esimerkiksi keittiöön. Ihan vaan siksi, että on hyvä nähdä tämä muistutus:

Five past wine, already!

wine1.jpg

wine4.jpg

wine6.jpg

wine8.jpg

wine10.jpg

Jos olet lukenut tätä blogia pitkään, tiedät kyllä että minulla on vähän taustaa kuvittajana, mutta että olin unohtanut sellaisen rennon piirustusharrastuksen vuosikausiksi.

Kunnes sitten viime kesänä ystäväni Tiia bongasi hienosti käsinkirjoitetun kauppalapun, instagrammasi sen, sai minut ja pari muuta graafikkoa intoilemaan lapusta (ja myös siitä, olikohan lappu jonkun ihanan graafikkomiehen, joka olisi Tiian match made in heaven) ja aloittamaan piirretty kauppalappuhaasteen. Kesällä piirsin kauppa- ja pakkauslistoja, kunnes lomalla aloin piirtää joka aamu. Yhtäkkiä huomasin piirtäneeni kaikki muistikirjani täyteen ja tekeväni sitä koko ajan taas. Ihan niinkuin lapsena ja teininä.

Erotuksena tietty se, että nykyisin on kiva instagrammailla omia tekeleitään ja saada niistä palautetta samantien. Instagramin kautta Babasoukin Stephaniekin minut löysi tätä printtiä suunnittelemaan, eli ei tämä harrastus ihan turhaa puuhastelua olekaan.

Ja kuka oli sen kauppalapun takana? Sekin selvisi vihdoin, tietty FB:n kauppalaput ryhmässä.

—–

Elämä = hassujen sattumusten summa! Kohotan sille ihan takuulla tänä perjantaina yhden viinilasillisen. Heti viis yli viis.

—–

I designed a small poster for Babasouk. Best work assignment (and quote) ever!

You can buy it here.

 

Kommentit (22)
  1. Aivan mahtava! Ripustaisin samantien seinälle!

  2. Kiitos! On kyllä osuva viesti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *