Parasta nyt: The Acid

visual diary

Se, joka keksi laittaa Spotify:hin Viikon suositukset, oli hyvällä asialla. Ja se joka koodasi ne niin hyvin osuviksi perustuen omaan musiikkimakuun, oli ihan nero.

Olen löytänyt suositusten kautta vaikka kuinka paljon hyvää musiikkia!

Tällä hetkellä tehokuuntelussa on The Acid. Bändi on amerikkalais-englantilainen ja vaan koukuttavan hyvä. Kaipailen usein musiikkia, jota voi kuunnella työnteon (kirjoittaminen, piirtäminen, kuvankäsittely jne) ohessa, ilman että se vie keskittymiskyvyn. Tätä voi. 

Jännä juttu muuten: jos kirjoitan suomeksi, en voi kuunnella samalla suomenkielistä musiikkia. Josa taas englanniksi niin en englanninkielistä. Olenkohan ainoa tämän oudon tavan kanssa?

----

Loving right now: The Acid. 

Kommentit

2avlt5 (Ei varmistettu) http://2avlt5.blogspot.com

Oi että miten ihanaa musiikkia, The Acid menee ehdottomasti kuunteluun jatkossakin. Ja on muuten aika upea musiikkivideo biisillä.

saarah
visual diary

Jee, kiva kun tykkäsit :)

Lemmi

Kiitos tästä vinkistä, nyt soi mukavasti aamutoimien taustalla (eli blogin lukemiset, kahvi ja granola mantelimaidolla). Uusia musiikkituttavuksia on aina ihana löytää, tuo kivasti vaihtelua samoihin soittolistoihin, joita kuuntelen päivästä toiseen. 

saarah
visual diary

Oi, ihanan kuuloiset aamutoimet :) Kiva kun tykkäsit musiikkivinkistä. 

Viinin voimalla

Mä en voi lukea tai kirjoittaa (suomeksi) jos musiikki on suomalaista. Englanniksi ei kai ole samaa ongelmaa, tosin en myöskään kirjoita englanniksi, joten ehkäpä siinä syy :D

Kommentoi